Τελευταία εξέλιξη μετά το θετικό κρούσμα στα Κάπα Studios – Ακυρώθηκαν εκπομπές
Νέα

Τελευταία εξέλιξη μετά το θετικό κρούσμα στα Κάπα Studios – Ακυρώθηκαν εκπομπές

Τελευταία εξέλιξη μετά το θετικό κρούσμα στα Κάπα Studios – Ακυρώθηκαν εκπομπές

Ποιοι επηρεάστηκαν;

Για τις τελευταίες εξελίξεις μετά το συναγερμό που έχει σημάνει στα Κάπα Studios του Γιάννη Καραγιάννη, έπειτα από το θετικό κρούσμα κορονοϊού, μίλησε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής δεν είναι ο μόνο η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά μια σειρά εκπομπών που επηρεάζονται από το θετικό κρούσμα κορονοϊού. Και έτσι δεν έγινε το γύρισμα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «Ρουκ Ζουκ», ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν βγήκε στο δελτίο ειδήσεων και ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε μέσω Skype από το σπίτι του.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε, μάλιστα, χαρακτηριστικά: «Κανονικά όλοι βρέθηκαν στα Καπα Studios χθες γύρω στη μια το μεσημέρι, καθώς ο Γρηγόρης μαγνητοσκοπεί τις εκπομπές του από το μεσημέρι ως το βράδυ της Τρίτης. Μετά τις τελευταίες οδηγίες του ΕΟΔΥ, όλοι πέρασαν από rapid test και ήταν όλοι αρνητικοί. Βρέθηκε όμως, ένα θετικό κρούσμα, από μια υπάλληλο του στούντιο που βρίσκεται στον τρίτο όροφο. Δεν επιβεβαιώνεται η είδηση για τέσσερα κρούσματα, από τους συνεργάτες του Γρηγόρη».

Και συνέχισε: «Η πρώτη καλεσμένη που θα έμπαινε για εγγραφή ήταν η Μιμή Ντενίση, που βρισκόταν στο μακιγιάζ, όταν την ενημέρωσαν πως πρέπει να κάνει rapid test και ότι υπάρχει θετικό κρούσμα. Το έκανε με χαρά και βγήκε αρνητική και αποχώρησε από το στούντιο. Ο Γιώργος Καραμίχος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Τριαντάφυλλος που ήταν οι χθεσινοί καλεσμένοι στο The 2Night Show, ενημερώθηκαν για το κρούσμα πριν φθάσουν στο στούντιο».

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ, η αρχισυντάκτρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου, ανέφερε πως ευτυχώς υπάρχει μαγνητοσκοπημένο υλικό για τις επόμενες εκπομπές του Γρηγόρη.

Τέλος, το πρωτόκολλο που ακολουθήθηκε μετά το θετικό κρούσμα, είναι το εξής: «Έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους και δεν υπήρχε κανείς για 8 ώρες στο στούντιο. Σήμερα Το Πρωινό θα βγει κανονικά και θα γίνουν rapid tests σε όλους».

https://streamable.com/h5ra6p