Τέρενς Κουίκ: Αυτός είναι ο νέος του ρόλος στο OPEN
Νέα

Τέρενς Κουίκ: Αυτός είναι ο νέος του ρόλος στο OPEN

Τέρενς Κουίκ: Αυτός είναι ο νέος του ρόλος στο OPEN

Αποχωρεί από το Δ. Σ. του σταθμού

Κοντά με τους Έλληνες της ομογένειας πρόκειται να μας φέρει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν το OPEN μέσα από τη νέα ένθετη στήλη στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”.

Με συνέπεια στην κατεύθυνση της ανάδειξης των θεμάτων του Ελληνισμού της Διασποράς, το OPEN προχωρά στη δημιουργία σχετικού περιεχομένου, θέλοντας να αναπτύξει έναν σταθερό δίαυλο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους Έλληνες της Ομογένειας.

Αξιοποιώντας την εμπειρία του σε αυτόν τον τομέα, ο Τέρενς Κουίκ επιστρέφει ξανά στην ενεργό δημοσιογραφία αναλαμβάνοντας τον ρόλο του ξεναγητή, ο οποίος θα συναντά και θα παρουσιάζει συμπατριώτες μας που ζουν σε μεγάλα κέντρα του Ελληνισμού, από την Αμερική και την Ευρώπη έως την Αυστραλία, προσωπικότητες με δυναμική παρουσία και ξεχωριστό έργο που ταξιδεύουν τη φήμη της Ελληνικής ψυχής σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Έλληνες της διασποράς, με διαδρομές που συγκινούν και εμπνέουν, άνθρωποι που έχουν δώσει αγώνες ζωής και διαφυλάσσουν μνήμες και παραδόσεις, με στόχο να διατηρήσουν άρρηκτες τις σχέσεις της ομογένειας με το μητροπολιτικό κέντρο.

Ως εκ τούτου, ο γνωστός δημοσιογράφος αποχωρεί από τη θέση που κατείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού.