The Masked Singer: Ο κύβος ερρίφθη – Όλες οι εξελίξεις
Νέα

The Masked Singer: Ο κύβος ερρίφθη – Όλες οι εξελίξεις

The Masked Singer: Ο κύβος ερρίφθη – Όλες οι εξελίξεις

Το ρεπορτάζ του Ζnews από τον ΣΚΑΪ

Είναι ένα φορμάτ το οποίο συζητιέται ότι θα βγει από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ εδώ και δύο χρόνια. Οι αναβολές είναι συνεχείς, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες θα το δούμε επιτέλους στην μικρή οθόνη.

Ο λόγος για το The Masked Singer, στο οποίο γνωστοί τραγουδιστές φορούν ολόσωμα κοστούμια -ζώων συνήθως- και μάσκες, που παραμένουν τα ίδια σε κάθε επεισόδιο. Η ταυτότητά τους αποκαλύπτεται όταν φτάσει η ώρα της αποχώρησής τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ζnews, το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να δώσει το «πράσινο φως» και έτσι αρχές του φθινοπώρου αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Όσο για το πότε θα κάνει πρεμιέρα, η αυλαία θα «σηκωθεί» στο δεύτερο μισό της σεζόν, αφού στο πρώτο έχει προγραμματιστεί να δούμε τον έκτο κύκλο του The Voice of Greece.

Μένει να δούμε ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του σόου, αλλά και ποιοι θα κάτσουν στις τρεις θέσεις της κριτικής επιτροπής. Να σας θυμίσουμε πως το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση ήταν αυτό του Σάκη Ρουβά.

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Τάμτα και ο Χάρης Βαρθακούρης είχαν «κλειδώσει» πέρσι για την κριτική επιτροπή. Ο πρώτος, βέβαια, είχε ακουστεί έντονα πριν από λίγους μήνες και για την παρουσίαση του παιχνιδιού.