The Voice: Η αγαπημένη στιγμή του τελικού
Νέα

The Voice: Η αγαπημένη στιγμή του τελικού

The Voice: Η αγαπημένη στιγμή του τελικού

Απόψε, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, είναι ο Μεγάλος Τελικός του The Voice. Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Σάκης Ρουβάς και Έλενα Παπαρίζου, έχοντας και οι 4 -αυτή τη φορά- παίκτες τους στο live, αναμένουν και εκείνοι με αγωνία να μάθουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του μουσικού talent show.

Είναι η τρίτη τηλεοπτική σεζόν που το The Voice προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ κι όσοι το έχουν παρακολουθήσει ξέρουν περίπου τι να περιμένουν. Από το κανάλι, εκτός φυσικά από τα διαδικαστικά του μεγάλου τελικού, φρόντισαν να μας ενημερώσουν και για ένα κλασικό και αγαπημένο στιγμιότυπο. Εκείνο του σατιρικού τραγουδιού που ετοιμάζει κάθε χρόνο στον τελικό, ο παρουσιαστής του show, Γιώργος Καπουτζίδης.

Το show του Καπουτζίδη

Όταν στον πρώτο τελικό του The Voice το Μάρτιο του 2017, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να πει κάποια «λόγια καρδιάς» για τους coaches, κανείς τους δεν περίμενε ότι τα λόγια αυτά θα ήταν ένα meddley τραγουδιών τους, διασκευασμένα με χιουμοριστικό τρόπο από τον παρουσιαστή. Η “πρόζα” του ηθοποιού και σεναριογράφου αποτέλεσε αναμφίβολα ένα από τα Highlights της βραδιάς, με τους Coaches να απολαμβάνουν το show.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα, που όπως αντιλαμβάνεστε έγινε viral:

Όπως είναι φυσικό, συνταγή που πετυχαίνει την επαναλαμβάνεις. Έτσι, ο Γιώργος Καπουτζίδης, με τη νέα τηλεοπτική σεζόν και… σαν σήμερα (20 Δεκεμβρίου) αλλά στον τελικό του περσινού The Voice, είχε ένα ακόμη παρόμοιο show για Coaches, κοινό και τηλεθεατές.

Δείτε το βίντεο από τον τελικό του 2017:

Κάπως έτσι φτάνουμε και στον 3ο κατά σειρά τελικό του The Voice απόψε το βράδυ και περιμένουμε να ακούσουμε τι έχει να πει φέτος ο Γιώργος Καπουτζίδης στους κριτές με το δικό του μοναδικό στυλ.

Ο Γιώργος φεύγει αμέσως για διακοπές

Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, ο παρουσιαστής περιμένει με ανυπομονησία το μεγάλο φινάλε του The Voice, τόσο για να μάθει το νικητή, όσο όμως και για να ξεκουραστεί. Ο Γιώργος Καπουτζίδης σκοπεύει να φύγει την επόμενη κιόλας μέρα για τις Σέρρες, την ιδιαίτερη πατρίδα του. Εκεί θα περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του. Άλλωστε, η νέα χρόνια προμηνύεται ιδιαίτερα απαιτητική για εκείνον. Όπως όλα δείχνουν, ο σεναριογράφος ετοιμάζει την επιστροφή του στην τηλεόραση, μέσα από το είδος που τον ανέδειξε, δηλαδή τη μυθοπλασία.

Αν βέβαια αναρωτιέστε, αν πρόκειται να ξαναπιάσουμε την ιστορία της τελευταίας σειράς του, “Εθνική Ελλάδος”, πριν εκείνη κοπεί λόγω οικονομικών δυσχερειών στο MEGA, μάλλον θα απογοητευτείτε. Όπως όλα δείχνουν, τα σχέδια του Γιώργου περιλαμβάνουν κάτι φρέσκο και εντελώς καινούριο.

Οι αληθινοί πρωταγωνιστές

Oι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο είναι: από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Λεμονιά Μπέζα και Μαρία Ιερωνυμάκη, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Ζάχος Καραμπάσης, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: Αριάδνη Νεoφύτου, Κλαυδία Παπαδοπούλου και Αλέξης Πρεβενάς κι από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Μαρίνα Τζιανγουιρθ και Λούης Παναγιώτου.

Αλήθεια, εσείς ψηφίσατε στην ψηφοφορία μας για το μεγάλο νικητή; Αν όχι, πατήστε ΕΔΩ.