Πώς αποχαιρέτισαν τον Νίκο Ζαχαριάδη γνωστοί συνάδελφοί του;
Νέα

Πώς αποχαιρέτισαν τον Νίκο Ζαχαριάδη γνωστοί συνάδελφοί του;

Πώς αποχαιρέτισαν τον Νίκο Ζαχαριάδη γνωστοί συνάδελφοί του;

Συντετριμμένος ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Γιώργος Λιάγκας

Σοκαρισμένος είναι ο δημοσιογραφικός κόσμος από τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη.

Ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος, ήταν μόλις 55 ετών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κακό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ραντεβού στο οποίο βρισκόταν.

Ο χαμός του ήταν ακόμα μια βαθιά πληγή για τη δημοσιογραφία, την οικογένεια και τους συναδέλφους του, καθώς είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Σρόιτερ για να τον αποχαιρετήσει κάτω από φωτογραφία του.

«Ακόμη ένας φίλος και συνάδελφος έφυγε σήμερα σε νεαρή ηλικία. Κανείς δεν ξέρει τελικά τι του ξημερώνει. Αδράξτε τη μέρα. Προσπεράστε όσους σας ταλαιπωρούν ή σας στεναχωρούν. Κάντε όνειρα και παλέψτε να τα κάνετε πράξη. Ζήστε με το βλέμμα στο αύριο αλλά και σαν να μην υπάρχει αύριο. Και κυρίως μην χάνετε χρόνο. Γιατί κανείς δεν ξέρει πόσο χρόνο έχει. Αντίο Νίκο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Sroiter (@antonis_sroiter)

Σε αντίστοιχο ύφος και η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα, που ανέβασε ένα βίντεο από μια σύσκεψη της ομάδας της late night εκπομπής του στον ΑΝΤ1.

Τα μηνύματα στα social media του Νίκου Ζαχαριάδη είναι δεκάδες, με φίλους και συνεργάτες να τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο. Μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Χριστίνα Πολίτη, ο Γιώργος Λιανός κ.α.