Θοδωρής Αθερίδης: «Και το Όσκαρ να πάρω για το “Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς” θα λένε»
Νέα

Θοδωρής Αθερίδης: «Και το Όσκαρ να πάρω για το “Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς” θα λένε»

Θοδωρής Αθερίδης: «Και το Όσκαρ να πάρω για το “Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς” θα λένε»

Η καρμική σχέση με την Δήμητρα Παπαδοπούλου

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρεται στην διαχρονική σειρά «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς», τη σχέση του με την Δήμητρα Παπαδοπούλου αλλά και τον χαρακτήρα του.

Σχετικά με το πώς είναι στην πραγματικότητα σαν χαρακτήρας ανέφερε: «Και για τον εαυτό μας δεν ξέρουμε πράγματα. Όταν για παράδειγμα νιώθεις έναν πόνο κάπου, πας στον γιατρό γιατί ουσιαστικά δεν ξέρεις τον σώμα σου.

Την εικόνα που έχουμε εμείς για τη σχέση, με αυτό που παίρνει ο άλλος από τη σχέση, είναι τελείως διαφορετικό.

Η κόρη μου λέει ότι είμαι εγωκεντρικός, ναρκισσιστής, πώς όταν ήμουν μικρός ναι την αγαπούσα αλλά πάλι έβαζα τον εαυτό μου μπροστά. Δεν έχει άδικο, εάν αυτό εισέπραττε αλλά εγώ δεν το ζούσα έτσι.

Πρέπει να απενοχοποιήσουμε και λίγο τον ναρκισσισμό. Δεν έχει σχέση με την φιλαυτία, χωρίς τον ναρκισσισμό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, απλά είναι ένα φάσμα. Εάν είσαι προς την αυτοεκτίμηση, είναι αναγκαίο. Εάν πηγαίνεις προς την διαταραχή, έχεις πρόβλημα. Δεν μπορεί να υπάρξει καλλιτεχνικό επάγγελμα, χωρίς ναρκισσισμό».

Για την σχέση του με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τη σειρά που τους έχει στιγματίσει μέχρι και τώρα είπε: «Με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου ψάχνουμε το καρμικό μεταξύ μας.

Είναι στιγμή πολύ οριακή, μπερδευόμασταν και εγώ με τη Δήμητρα. Εάν πάρω Όσκαρ, το “Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς” θα λένε όταν πεθάνω. Είναι ευλογία όλο αυτό. Το γεγονός ότι το έζησα, ότι επηρέασε τον κόσμο όλο αυτό, αυτή είναι η δουλειά μας.

Εγώ έχω μία θεωρία που έχω πει στην Δήμητρα. Έχω καταλάβει ότι αυτά που γράφει η Δήμητρα είναι αστεία που έλεγε ο πατέρας μου».