Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά και τους Alcatrash; Μένουν ή φεύγουν;
Νέα

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά και τους Alcatrash; Μένουν ή φεύγουν;

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά και τους Alcatrash; Μένουν ή φεύγουν;

Mια ατάκα του παρουσιαστή ήταν αρκετή για να «ανάψει» φωτιές

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» φρόντισε την Παρασκευή να ταράξει τα νερά στα δημοσιογραφικά γραφεία. Η είδηση ότι φεύγουν οι Alcatrash έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ποια πραγματικά είναι η αλήθεια και τι απαντούν από το κανάλι του Φαλήρου οι καλά γνωρίζοντες;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής την ώρα της «Χρυσής τηλεόρασης» σχολίασε με το γνωστό καυστικό του ύφος την νέα συνεργασία του Τριαντάφυλλου με τους Alcatrash. «Υπέροχο για εσάς. Θα πάτε με τον διδάκτορα. Μπράβο, στα παιδιά. Η τελευταία χρονιά των Alcatrash εδώ, περίεργο… Κάπως νιώθω τον αποχαιρετισμό. Και καλή επιτυχία να ευχηθώ. Χωρίς πλάκα, όποιος το κανόνισε μπράβο του». Είπε ο παρουσιαστής κοιτάζοντας την μπάντα του.

Η τηλεοπτική αυτή στιγμή ήταν αρκετή για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και τα σενάρια στα δημοσιογραφικά γραφεία για την κακή σχέση του παρουσιαστή με το συγκρότημα και την οριστική λήξη της συνεργασίας τους πήραν φωτιά.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το κανάλι του Φαλήρου, η απάντηση στην ερώτηση αν φεύγουν οι Alcatrash είναι «όχι», διευκρινίζοντας ότι αυτό ήταν ένα αστείο του παρουσιαστή στους συνεργάτες του. Δεν είναι λίγες οι φορές που στον τηλεοπτικό αέρα ο Νίκος Μουτσινάς πειράζει τους συνεργάτες του.

Η χθεσινή μέρα στους πίνακες τηλεθέασης για την εκπομπή κυμάνθηκε με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 18-54 16,2% και στο σύνολο 14,1%. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Καλό Μεσημεράκι» απέδωσε υψηλά ποσοστά στις γυναίκες 25-44 αφού σε τέταρτο έφτασε το 25,8% και μέσο όρο 20,3% ενώ στους άντρες 25-54 έκανε μέσο όρο 12,6%.