Νέα

Τηλεκοντρόλ: Ο fake τσακωμός στο “Ταλέντο” και η επιστροφή της Αλεξανδράκη

Τηλεκοντρόλ: Ο fake τσακωμός στο “Ταλέντο” και η επιστροφή της Αλεξανδράκη

Το βράδυ της Κυριακής μπορεί να μοιάζει μουντό, καθώς ξεκινά η καινούρια εβδομάδα, έχει όμως ξεχωριστό τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Οι παίκτες του  Nomads μπήκαν με νέα  δοκιμασία και live επεισόδιο, ενώ και στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» η κριτική επιτροπή ήταν εκείνη που τράβηξε τα βλέμματα. Τέλος, στο Bake Off Greece που μας βάζει συνέχεια ιδέες για νέα, απολαυστικά γλυκά, είχαμε ακόμη μια αποχώρηση.

Nomads: Η επιστροφή

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τρεις παίκτες των «Εισβολέων» να βοηθούν μια από τις κατοίκους του νησιού, τη Σοφίνα, να πλύνει τα ρούχα της. Ο Μισθοφόρος ήταν πιο διακοσμητικός, ο Ορέστης εξεπλάγην με το πόσο γρήγορα και πόσο πολύ μιλούσε, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας στεναχωρήθηκε που δεν μπορούσε να πει το όνομά του! Στο τέλος, η Σοφίνα, τους χάρισε 2 κότες, που ποτέ δε μάθαμε τι απέγιναν.

Την περασμένη Κυριακή, όταν ανακοινώθηκε η παραμονή της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Nomads και, συγκεκριμένα, στην ομάδα των «Επιλέκτων», εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο Σάββας Πούμπουρας της έδωσε διορία κάποιες μέρες να το σκεφτεί καλύτερα. Ωστόσο, σε όλα τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας, εκείνη απουσίαζε λόγω αδιαθεσίας και πολλοί υπέθεσαν ότι μάλλον αποχώρησε. Μέχρι που λίγο πριν το live της Κυριακής η Δήμητρα επέστρεψε ανανεωμένη, μιας και μίλησε με το σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη, για τον οποίο έδειχνε διατεθειμένη να αφήσει το νησί της Μαδαγασκάρης.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, η Ελισάβετ κατάφερε να σωθεί στη δοκιμασία κι έτσι Μαριάννα και Ντάρια, τέθηκαν σε ψηφοφορία. Τελικά, η Μαριάννα Καλέργη αποχωρεί πρώτη από την ομάδα της, όπως είχε γίνει και 2 χρόνια πριν στο Survivor.

Λίγο πριν το αποτέλεσμα, ο Σάββας Πούμπουρας ζήτησε από την ομάδα των «Επιλέκτων» να παραχωρήσουν έναν από τους παίκτες τους στους «Εισβολείς», με τον Dimar να παίζει το ρόλο του «Ντάνου» και να πηγαίνει στην απέναντι ομάδα. Αν θα λειτουργήσει η νέα σύνθεση των «Εισβολέων» ή αν θα χρειαστούν ξεμάτιασμα από τη γιαγιά του μισθοφόρου, μένει να το δούμε την επόμενη Πέμπτη.

Μια αποχώρηση γεμάτη συγκίνηση

Ο Πέτρος Φουσκιτάκης δεν είναι πια μέλος του Bake Off Greece. Ο 17χρονος μαθητής λυκείου από την Κρήτη, που είχε γίνει και ο πρώτος Star Baker του Show, είχε συγκινήσει τηλεθεατές και συμπαίκτες όταν μοιράστηκε την ιστορία του ξαφνικού θανάτου της μητέρας του, σε ηλικία 10 ετών. Στο επεισόδιο της Κυριακής δεν τα κατάφερε, ούτε στη δημιουργική δοκιμασία με το γλάσο-«καθρέφτη», ούτε στην εξαώροφη τούρτα που ήταν σαν «Ουράνιο Τόξο» κι έτσι αποχώρησε από το show.

Ο 17χρονος Πέτρος Φουσκιτάκης αποχώρησε από το Bake Off Greece

Από την επόμενη Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, αλλάζουν τα πράγματα στο Bake Off Greece. Για πρώτη φορά οι ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες θα διαγωνιστούν σε μια απαιτητική ομαδική δοκιμασία, που απαιτεί πολύ καλή οργάνωση και τεχνική. Σίγουρα, καθοριστικό ρόλο θα παίξει η Δώρα, η οποία κέρδισε τον τίτλο του Star Baker.

Ελλάδα, έχουν ταλέντο!

Βγαίνει μια heavy metal μπάντα να τραγουδήσει στη σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» κι ενώ οι κριτές πατάνε το Χ λόγω «θορύβου», αρχίζει ο τραγουδιστής να τους ζητάει το λόγο κι ύστερα ένας άνθρωπος από το κοινό ανεβαίνει πάνω κι αρχίζουν να παλεύουν! Τα βλέμματα τραβάει ο Γιώργος Λιανός που μπαίνει στη μέση φορώντας το χαρακτηριστικό κορμάκι της πάλης κι αρχίζουν όλοι να γελούν. Στην πραγματικότητα, δεν τσακώνονται, αλλά κάνουν σεναριακή πάλη, το γνωστό από τη δεκαετία του ’90 κατς. Με την υπόσχεση για κάτι κινηματογραφικό στην επόμενη φάση, πήραν τα «Ναι» του Γιώργου Καπουτζίδη και του Σάκη Τανιμανίδη.

Εδώ δεν είμαστε να λέμε μόνο για όσους πέρασαν, αλλά για όσους ξεχώρισαν με τον τρόπο τους. Ένας από αυτούς ήταν και ο «Κουκουρούκου», που έφτιαχνε διάφορα αντικείμενα με μπαλόνια για παιδικά party. Εκτός του act επί σκηνής με Μαρία Μπακοδήμου και Γιώργο Λιανό, ο «ξυλοπόδαρος γίγαντας» έκλεψε την παράσταση για τη θετική του ενέργεια. Μπορεί το ταλέντο του να μην τον πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά σίγουρα έκανε πολύ κόσμο να χαμογελάσει.

Exit mobile version