Τηλεθέαση Μεγάλου Σαββάτου: Εντυπωσιακές επιδόσεις για το Open
Νέα

Τηλεθέαση Μεγάλου Σαββάτου: Εντυπωσιακές επιδόσεις για το Open

Τηλεθέαση Μεγάλου Σαββάτου: Εντυπωσιακές επιδόσεις για το Open

Υψηλά νούμερα για τη Φαίη Μαυραγάνη, την Αναστάσιμη Ακολουθία αλλά και για το It's Showtime του Νίκου Κοκλώνη

Το Μεγάλο Σάββατο το OPEN κατάφερε να κυριαρχήσει στην πρωινή ζώνη με τη Φαίη Μαυραγάνη να κόβει το νήμα της πρωτιάς, ενώ πολύ υψηλές τηλεθεάσεις έκαναν και οι ζωντανές θρησκευτικές μεταδόσεις του σταθμού.

Μάλιστα, μεγάλη μερίδα του κοινού έκανε Ανάσταση με το OPEN, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη συγκεκριμένη ώρα μετάδοσης.

ΑΝΤ1

Η Θεία Λειτουργία το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου συγκέντρωσε έως και 14,9% του νεανικού κοινού, ενώ μέχρι 13,8% έκανε η προβολή της ταινίας “Η κυρία του κυρίου”, μέχρι και 16,1% το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και έως 20,7% η επανάληψη του “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Το 11,3% έφτασε η επανάληψη του “Εκείνες κι εγώ” με τον Γιάννη Μπέζο και έως το 19,3% η ελληνική ταινία “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης”. Ακολούθησε το κεντρικό δελτίου που έφτασε ως 21,1%, ενώ ο “Ιησούς από τη Ναζαρέτ” άγγιξε το 30,8%. Μόλις το 8,9% του νεανικού κοινού έκανε Ανάσταση με τον ΑΝΤ1 στο συγκεκριμένο τέταρτο.

ALPHA

Με την επανάληψη του “60′ Ελλάδα” με τον Νίκο Μάνεση ξύπνησαν οι τηλεθεατές του Alpha και η εκπομπή σημείωσε μέχρι 16,7%, ενώ η ελληνική ταινία “Το Κλωτσοσκούφι” που ακολούθησε έως 14,7% και οι ειδήσεις 17,4%. Το 11,8% ήταν το υψηλότερο ποσοστό για την παιδική ταινία “Ψηλά Στον Ουρανό” και 17,8% για τον Κώστα Βουτσά ως “Δασκαλάκο που Ήταν Λεβεντιά”. Στο 20,4% το τρίτο τέταρτο του κεντρικού δελτίου και στο 13,2% το υψηλότερο ποσοστό της επανάληψης της “Μουρμούρας”. Το 15,4% έκανε Ανάσταση με τη Θεία Λειτουργία του Alpha.

MEGA

Μονοψήφιες ήταν οι επιδόσεις του “Μεγάλου Καναλιού” με πικ στιγμή την επανάληψη των “Επτά Θανάσιμων Πεθερών” που άγγιξε το 10,2%. Στο 9,1% η Ακολουθία της Ανάστασης, ενώ η συναυλία του Αντώνη Ρέμου έφτασε το 16,2%.

STAR

Το 15,1% έφτασε σε μισάωρο προβολής η ταινία Hop και το 13% οι μεσημβρινές ειδήσεων. Η ταινία “Τζένη Τζένη” καθήλωσε έως και 21,8%, ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σε τέταρτο το 12,5%. Η παιδική ταινία “Οι Πιγκουίνοι Της Μαδαγασκάρης” έφτασαν έως 19% και η έγχρωμη έκδοση της ελληνικής ταινίας “Η Γυνή Να Φοβήται Τον Άνδρα” το 14%. Η Ακολουθία της Ανάστασης συγκέντρωσε το 8,8%.

ΣΚΑΪ

Η εκπομπή “Καλημέρα” με τον Γιώργο Αυτιά συγκέντρωσε μέχρι και 19,2% στην πρώτη ώρα προβολής της, ενώ 15,8% η ενημερωτική εκπομπή “Ακραία Φαινόμενα”. 15,3% το δεύτερο τέταρτο του μεσημεριανού δελτίου και κοντά στη βάση η επανάληψη του ντοκιμαντέρ Planet II με υψηλότερο το 10,7%. Στο 13,6% το υψηλότερο τέταρτο του κεντρικού δελτίου και κάτω από τη βάση η επανάληψη του “Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά!” με 7,5% υψηλότερο ποσοστό.

OPEN

Με ένα σαρωτικό 30,2% ξεκίνησε το Μεγάλο Σάββατο για την εκπομπή “Τώρα ό,τι συμβαίνει” με τη Φαίη Μαυραγάνη, η οποία άγγιξε τη επόμενη ώρα το 32.2% στο δυναμικό κοινό, ενώ ιδιαίτερα καλές ήταν οι επιδόσεις του και στο γενικό σύνολο, καθώς σημείωσε μέχρι 27,7%. Στη συνέχεια, προβλήθηκε η πρώτη Ανάσταση από την Ιερά Καθέδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, που έφτασε σε τηλεθέαση έως το 20,8%. Συνολικά, καθήλωσε το 18,5% του νεανικού κοινού και το 16% του γενικού. Έως 11,5% έφτασε η τηλεθέαση της εκπομπής “Άριστη γεύση” με τον  Άρη Τσανακλίδη που ακολούθησε.

Η ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής My Greece με τη Δέσποινα Βανδή παρόλο που προβλήθηκε σε επανάληψη κατάφερε να καθηλώσει το 17,1%, ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση η τελετή αφής του Άγιου Φωτός από το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων από τον Πανάγιο Τάφο, κατακτώντας το 11,7% του νεανικού κοινού και το 11,2% του συνόλου. Στην prime prime η ελληνική ταινία “Το τεμπελόσκυλο” κράτησε συντροφιά στο 16,4% του κοινού. H Ακολουθία της Αναστάσεως από τη μονή της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας της Θεσσαλονίκης σημείωσε 13,5% στο νεανικό κοινό και 13% στο γενικό σύνολο. Τέλος, η εκπομπή It’s Show Time που προβλήθηκε σε επανάληψη ξεπέρασε σε τέταρτο το 30%.