Το spoiler που έδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας: «Ο Στάθης θα χωρίσει την Αρετή και θα φύγει από το σπίτι. Αυτό θα γίνει όταν περπατήσει»
Νέα

Το spoiler που έδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας: «Ο Στάθης θα χωρίσει την Αρετή και θα φύγει από το σπίτι. Αυτό θα γίνει όταν περπατήσει»

Το spoiler που έδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας: «Ο Στάθης θα χωρίσει την Αρετή και θα φύγει από το σπίτι. Αυτό θα γίνει όταν περπατήσει»

Τι θα γίνει παρακάτω στη «Γη της ελιάς»;

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν καλεσμένος στο «Τι λες τώρα;» και αποκάλυψε εξελίξεις στη «Γη της ελιάς» που πρωταγωνιστεί.

Μάλιστα, μίλησε για το τι λέει ο κόσμος. «Όσο ήταν παράνομο ο κόσμος ήταν με τον Στάθη και την Ιουλία, τώρα που χτύπησε η Αρετή τρώει ξύλο ο Στάθης. Λένε «απαράδεκτος ο Στάθης» και πριν δέκα μέρες έλεγαν να χωρίσω με την Αρετή για να είμαι με την Ιουλία», είπε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε αν θα χωρίσει οριστικά την Αρετή ή αν θα μείνει μαζί της:

«Ο Στάθης αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να μείνει με την Αρετή και από την άλλη έχει υποσχεθεί στον γιο του ότι δεν θα της πει τι έχει συμβεί. Ο Στάθης θα χωρίσει την Αρετή. Όταν η Αρετή περπατήσει θα φύγει από το σπίτι. Εκεί αισθάνεται ότι έχει εκπληρώσει την αποστολή του και δεν αντέχει και το bullying από την Αρετή. Η Βάνα Δημητρίου μου είπε επί λέξη “τη σουτάρει την Αρετή”. Την Ιουλία την κυνηγάει αλλά δεν ξέρει αν θέλει».

Η Ιουλία όμως τι θα κάνει; Όπως είπε ο ηθοποιός «θέλει να προχωρήσει στη ζωή της. Χωρίς να ξέρω κάτι, σαν Πασχάλης, μου είναι πολύ συμπαθής ο Κουράκος και μου κάνει πολύ ωραίο ζευγάρι με την Ιουλία αλλά δεν ξέρω κάτι».

Για το αν θα αλλάξουν οι σχέσεις με τα παιδιά του, Στέφανο και Βασιλική, υπογράμμισε: «Οι σχέσεις των παιδιών με τον Στάθη εξομαλύνονται. Έρχονται πιο κοντά του.  Στον Στέφανο δεν έχει υποσχεθεί ότι θα μείνει αλλά ότι δεν θα πει την αλήθεια στην Αρετή για να μην την πληγώσει. Στα προσεχή επεισόδια ο Στάθης θα κάνει μια εξήγηση με τον Στέφανο ότι θα φύγει. Η σχέση με τα παιδιά του φτάνει σε ένα καλό επίπεδο όσο καλό μπορεί να είναι με ένα παιδί που σε γρονθοκόπησε. Δεν ξέρουμε πότε και αν θα ανακαλύψει ότι η Βασιλική είναι έγκυος από τον Φίλιππο».

Για την προσωπική του ζωή ο Πασχάλης Τσαρούχας σημείωσε ότι δεν μπορέσει να διαλέξει αν είναι ηθοποιός, τραγουδιστής ή συγγραφέας (κάνει και τα τρία).

«Δεν μου αρέσει να διαλέγω. Κάθε φορά κάνω αυτό που με γεμίζει», τόνισε.

Για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο ΣΕΗ, ανέφερε: «Δεν υπάρχουν νέες καταγγελίες. Έχουν συμβεί αλλά δεν καταγγέλλονται. Ό,τι ήταν πήρε το δρόμο τις δικαιοσύνης. Έχουμε βγάλει εμείς αποφάσεις αλλά εκκρεμούν για δύο κυρίους».

«Οι δικές μας αποφάσεις δεν έχουν σχέση με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης», διευκρίνισε.

«Δεν είσαι ο εισαγγελέας που αποφασίζει, ξέρεις τον άλλον, το κάνεις εικόνα. Ήταν σύνθετο και ευτυχώς που ολοκληρώνεται», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).