Τριαντάφυλλος: Με εξώδικο απαντά στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του
Νέα

Τριαντάφυλλος: Με εξώδικο απαντά στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του

Τριαντάφυλλος: Με εξώδικο απαντά στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του

Ο γνωστός τραγουδιστής κινείται νομικά εναντίον της, μετά τη καταγγελία για ξυλοδαρμό

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην «κόντρα» του Τριαντάφυλλου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή τους από το J2US. Μετά τις τελευταίες καταγγελίες της Ευρυδίκης για bullying και απόπειρα ξυλοδαρμού από τον παρτενέρ της, ο Τριαντάφυλλος περνά στην αντεπίθεση και κινείται νομικά εναντίον της.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή Στέλιος Σούρλας μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε: «Η καταγγελία αυτή που έχει γίνει από την κυρία Παπαδοπούλου είναι πολύ σοβαρή. Δεν γίνεται μια γυναίκα που έχει υποστεί αυτό το πράγμα να μην πάει να κάνει αμέσως καταγγελία.

Ο κύριος Τριαντάφυλλος δεν είναι βίαιος χαρακτήρας, αντιθέτως οι μάρτυρες που ήταν εκεί το βεβαιώνουν. Εγώ έχω λάβει εντολή από χθες να προχωρήσω σε εξώδική δήλωση, πρόσκληση, διαμαρτυρία και καταγγελία ζητώντας από την κυρία Παπαδοπούλου να ανακαλέσει τα όσα ψευδώς και συκοφαντικά έχει πει. Σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουμε σε μήνυση και αποζημίωση, γιατί με όσα λέει βλάπτει ηθικά και επαγγελματικά τον εντολέα μου».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου ανέφερε: «Τίποτα από όλα όσα αναφέρει δεν ισχύουν. Από την μία λέει ότι έγινε bullying από την άλλη ξυλοδαρμός» και πρόσθεσε: «Ό,τι κι αν της είπε δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που λέει στα social media. Μέσα στην ημέρα θα επιδοθεί το εξώδικο».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, ανέφερε πως υπήρξε και επικοινωνία με άνθρωπο της παραγωγής του J2US που ανέφερε ότι «Δεν υπέπεσε στην αντίληψή τους κανένα γεγονός βίας. Υπήρχε μόνο μια γκρίνια στο ζευγάρι».

Τέλος, ο κύριος Σούρλας πάντως αποκάλυψε πως θα οριστεί μια προθεσμία για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, ώστε να αποσυρθεί η καταγγελία.

https://streamable.com/n4wskm