Τρύφωνας Σαμαράς: Η επιστροφή στο J2US και το bullying
Νέα

Τρύφωνας Σαμαράς: Η επιστροφή στο J2US και το bullying

Τρύφωνας Σαμαράς: Η επιστροφή στο J2US και το bullying

Κατάφερε να πείσει τους κριτές;

Μπορεί ο Τρύφωνας Σαμαράς να αντικατέστησε στην πρεμιέρα του J2US την Πηγή Δεβετζή και να τραγούδησε εκτάκτως με την Έφη Σαρρή, όπως όλα δείχνουν όμως ήρθε για να μείνει. Έτσι, για ένα ακόμη live βρέθηκε στο μουσικό show και τραγούδησε το «Έχω μια αρραβωνιάρα».

Φυσικά, στο act στη σκηνή ο Τρύφωνας δεν απαρνήθηκε την ταυτότητά του και ξεκίνησε με την επιμέλεια των μαλλιών της Έφης.

Και μπορεί ο Τρύφωνας να χάρηκε με την επιστροφή του, τι γνώμη, όμως, είχαν οι κριτές;

https://streamable.com/oj89b1

«Οι τρεις μήνες που έλειπες Τρύφωνα δεν σε βοήθησαν. Η σχέση σου με τον τόνο είναι καθαρά γαστρονομική», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Κυρία Σαρρή είστε ήρωας. Κρατήσατε έναν τόνο, ενώ γύρω σας χόρευαν πολλοί. Τρύφωνα είσαι μοναδικός. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος άνθρωπος να αλλάζει τόνο σε κάθε συλλαβή», είπε ο Σταμάτης Φασουλής και πρόσθεσε: «Είσαι υπέροχος να σε χαιρόμαστε».

Ωστόσο, στην κριτική πήρε θέση και ο Νίκος Κοκλώνης και όταν ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Κοκλώνης  – Τρύφωνας είναι μονομαχία στο ελ φάλτσο», ο παρουσιαστής του J2US έσπευσε να αναφέρει:  «Αυτό το bullying συνεχίζεται…»

Όσον αφορά στη βαθμολογία, ο Τρύφωνας και η Έφη πήραν 4 από τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Μαρία Μπακοδήμου και 3 από τον Σταμάτη Φασουλή και τη Δέσποινα Βανδή.

https://streamable.com/ysn3bx