Τζένη Θεωνά: Ο θηλασμός του 18μηνών γιου της και η «παραίτηση» από τον ύπνο
Νέα

Τζένη Θεωνά: Ο θηλασμός του 18μηνών γιου της και η «παραίτηση» από τον ύπνο

Τζένη Θεωνά: Ο θηλασμός του 18μηνών γιου της και η «παραίτηση» από τον ύπνο

Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον μικρό Αρίωνα

Για τη ζωή στο σπίτι με τον 18 μηνών γιο της Αρίωνα, τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της και στη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη το μωρό και η μαρτύριο του ύπνου μίλησε η Τζένη Θεωνά στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ2.

«Ως μαμά αισθάνομαι τυχερή και ευλογημένη που μας επέλεξε και ήρθε στη ζωή μας αυτό το πλάσμα για να μας μάθει τόσα πολλά», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά και συνέχισε: «Είμαστε 6 χρόνια ζευγάρι. Το παιδί ήρθε σε καλή στιγμή γιατί μετά από χρόνια θυελλώδους συμβίωσης ήμασταν και οι δυο έτοιμοι να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και για τη μεταξύ μας συνεργασία και για χάρη ενός τρίτου».

Για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Αρίωνας  στη ζωή τους ανέφερε: «Άργησε πολύ να έρθει και δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη, χρόνος ζευγαριού. Υπάρχει μόνο ο χρόνος της οικογένειας. Πρέπει να διαχειριστεί ο ένας τον άλλον παρά την κούραση».

Πώς έμαθε ο Δήμος Αναστασιάδης, όμως, για την εγκυμοσύνη της Τζένης Θεωνά; «Ήταν στον Έβρο για ένα live και του είπα από το τηλέφωνο ότι είμαι έγκυος», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Η εγκυμοσύνη ήταν ειδυλλιακή περίοδος. Ήταν μαγική εμπειρία για εμένα. Είχα τεράστια κοιλιά και είχα άπειρα κιλά. Πήρα 25 στην εγκυμοσύνη».

Πώς ένιωσε όταν αγκάλιασε για πρώτη φορά το μωρό; «Είναι φοβερή εμπειρία να πιάνεις αυτό το πλάσμα και νιώθεις συγκλονιστικά που αυτό μεγαλώνει από εσένα. Και από την άλλη πλευρά η απόλυτη δέσμευση και αυταπάρνηση είναι ένα σοκ».

Η Τζένη Θεωνά συνεχίζει μάλιστα να θηλάζει τον 18 μηνών γιο της. Πώς νιώθει γι’ αυτό; «Τώρα ψύχραιμα. Πριν τις διακοπές του καλοκαιριού μου φαινόταν ότι ο αποθηλασμός ήταν ανέφικτος. Ήταν  το δυσκολότερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Θήλαζα ασταμάτητα, ανεξέλεγκτα μέσα στην ημέρα. Ο Δήμος ήταν έντρομος. Τώρα είναι ελεγχόμενο και θηλάζω μόνο το βράδυ. Ο λόγος που συνεχίζω να τον θηλάζω είναι ότι έχω παραιτηθεί από την αδιανόητη νύστα. Ο ύπνος είναι απλό καθαρό βασανιστήριο».

https://streamable.com/xjq2l0