Τζώνη Καλημέρης: Η ανάρτηση για τον Λιάγκα και τον Λάτσιο
Νέα

Τζώνη Καλημέρης: Η ανάρτηση για τον Λιάγκα και τον Λάτσιο

Τζώνη Καλημέρης: Η ανάρτηση για τον Λιάγκα και τον Λάτσιο

Με ένα ιδιαίτερα σαρκαστικό tweet θέλησε να απαντήσει σε όσα γράφονται κατά καιρούς για το OPEN, ο Τζώνη Καλημέρης. Ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού έγραψε:

https://twitter.com/Johnnykalimeris/status/1067072784118022148

Όπου Γιάννης και Γιώργος, ο κ. Καλημέρης εννοεί τους Γιάννη Λάτσιο και Γιώργο Λιάγκα. Το τελευταίο διάστημα έχουν δημοσιευθεί επίσης, άρθρα στα οποία η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος εμφανίζεται να κάνει ραντεβού με άλλον τηλεοπτικό σταθμό. Σε ορισμένα από αυτά, γίνεται μάλιστα λόγος για τελεσίγραφο του ιδιοκτήτη του OPEN, αναφορικά με την πορεία του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης.

Με την ανάρτησή του πάντως, ο Τζώνη Καλημέρης θέλει να στείλει το μήνυμα πως όλα όσα γράφονται βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας. Τόσο φυσικά για την μεταγραφή του Γιάννη Λάτσιου ή του Γιώργου Λιάγκα, όσο όμως και για τους φημολογούμενους καβγάδες στον ενημερωτικό τομέα του OPEN. Θυμίζουμε άλλωστε, πως σε δήλωσή του στο Znews, ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού τόνιζε: “Προς το παρόν, βαδίζουμε όπως το είχαμε σχεδιάσει, αλλά επειδή έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με πολύ σκληρούς ρυθμούς έως ότου πετύχουμε τους στόχους μας”.