Δέσποινα Βανδή: Το καλλιτεχνικό reunion με τον Φωκά Ευαγγελινό
Νέα

Δέσποινα Βανδή: Το καλλιτεχνικό reunion με τον Φωκά Ευαγγελινό

Δέσποινα Βανδή: Το καλλιτεχνικό reunion με τον Φωκά Ευαγγελινό

Όπως έχουμε γράψει εδώ στο Znerws, η Δέσποινα Βανδή θα συμμετέχει το καλοκαίρι στην παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου για την παράσταση – αφιέρωμα στην ιστορία της Filos Films. Η τραγουδίστρια έχει αποφασίσει να δοκιμάσει νέα project και να δοκιμασθεί σε ρόλους που δεν είχε τολμήσει μέχρι σήμερα. Στην παράσταση αυτή λοιπόν, τη σκηνοθεσία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Δέσποινα Βανδή έχει συνεργαστεί με το Φωκά Ευαγγελινό, με τον οποίο έκαναν ορισμένα από τα πιο λαμπερά shows στα νυχτερινά κέντρα που εμφανιζόταν η τραγουδίστρια. Ωστόσο, με την οικονομική κρίση της χώρας, τα shows και τα σκηνικά έγιναν πιο λιτά, ενώ δεν εμφανίζονταν πια μπαλέτα. Σιγά, σιγά, γίνονται κάποια βήματα για να μπει λίγο «glamour» σε ό,τι γίνεται. Έτσι, μετά από 8 χρόνια, Δέσποινα Βανδή και Φωκάς Ευαγγελινός θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους στο ανανεωμένο θέατρο Άλσος αυτό το καλοκαίρι, υπό τις οδηγίες των Ρέππα-Παπαθανασίου. Στην παράσταση θα συμμετέχουν, επίσης, καταξιωμένοι ηθοποιοί όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Κόκλας.

Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που η Δέσποινα Βανδή ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι. Πέρυσι, πρωταγωνιστούσε -λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές- στο Mamma Mia και, με το οποίο γύρισε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Επίσης, αυτή την περίοδο, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει τη δική της τηλεοπτική – ταξιδιωτική εκπομπή που θα προβάλλεται από τη συχνότητα του OPEN, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2019 θα παρουσιάζει το X- Factor στο ίδιο κανάλι.