Βάσω Λασκαράκη: «Το τηλέφωνό μου υπήρχε στη Google επί δύο χρόνια και χτυπούσε συνέχεια, κυρίως από παιδάκια»
Νέα

Βάσω Λασκαράκη: «Το τηλέφωνό μου υπήρχε στη Google επί δύο χρόνια και χτυπούσε συνέχεια, κυρίως από παιδάκια»

Βάσω Λασκαράκη: «Το τηλέφωνό μου υπήρχε στη Google επί δύο χρόνια και χτυπούσε συνέχεια, κυρίως από παιδάκια»

Οι λεπτομέρειες της πρότασης του Alpha, οι δυσκολίες στην «Πολυκατοικία» και η κόρη της

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος»  της ΕΡΤ1.

Η ηθοποιός απαρίθμησε τα πιάτα που έμαθε να κάνει στην καραντίνα, από γρανίτες, παγωτά  μέχρι σαλιγκάρια «για τον άντρα» της όπως είπε.

«Κάνω καλύτερα γεμιστά από τον άντρα μου» είπε για τον Λευτέρη Σουλτάτο που της έκανε παρατήρηση επειδή χρησιμοποιεί χύτρα!

Η Βάσω μίλησε για ένα από τα πρώτα τους ραντεβού όπου ο γνωστός σεφ την τσέκαρε αν τρώει έχμόνο μισό κιλό παϊδάκια.

Γιατί σταμάτησε την τηλεόραση μετά το «Έρωτας μετά»; «Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ πηγαινοερχόμενη Κρήτη-Αθήνα. Όταν τέθηκε το θέμα με δουλειές και φουλ γυρίσματα το καλοκαίρι είπα όχι. Φτάσαμε πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία για εκπομπή με τον Alpha αλλά τελικά δεν ήταν σωστό το timing. Η αγωνία μου είναι ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου. Στη συγκεκριμένη πρόταση δεν έπαιξε το όνομα του συζύγου μου. Η αγωνία μου ήταν αν είναι αλλαγή πορείας, καριέρας» είπε και αποκάλυψε ότι είχε πρόταση και για τις «Μέλισσες» ταυτόχρονα με τον «Έρωτα».

Δεν το μετάνιωσε που δεν πήγε στις «Μέλισσες» όταν της έγινε πρόταση αλλά διέκρινε ότι θα είναι μεγάλη επιτυχία όταν διάβασε το  σενάριο που είχε δοθεί στον κουμπάρο της, Μελέτη Ηλία.

Η μετάβαση από το «Σόι» στον «Έρωτα» ήταν δύσκολη και ο σκηνοθέτης της τη «βασάνισε ανελέητα» για να βγάλει από μέσα της τη «Λυδία».

Στην τηλεόραση είδε τις σειρές της ΕΡΤ, δεν βλέπει Survivor από άποψη μπορεί όμως να κολλήσει με το MasterChef.

https://streamable.com/cnsf0l

Η κόρη της, το διαζύγιο και η «Πολυκατοικία»

Τι είδους μαμά είναι; «Έχω υπάρξει αυστηρή. Μερικές φορές μπορεί να γίνομαι και άδικα αυστηρή. Έχω υπάρξει πιεστική αλλά έχω χαλαρώσει αρκετά» είπε.

Όπως είπε η κόρη της δεν βλέπει τηλεόραση παρόλο που την έχει δει στο «Σόι».

Στην ψυχοθεραπεία που κάνει μιλάει και για το παιδί και πήρε συμβουλές για το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει, ρόδινα δεν είναι ποτέ. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό και ο χρόνος θα δείξει πώς έχει καταγραφεί στο παιδί» είπε χαρακτηριστικά ενώ δεν απέκλεισε να κάνει άλλο παιδί.

Η συμβουλή της σε μια μαμά που χωρίζει είναι ότι «η ζωή δεν τελειώνει με ένα διαζύγιο, μόνο με τον θάνατο». «Τα παιδιά δεν χρειάζεται να ξέρουν τα πάντα, όχι παραπάνω πληροφορίες γιατί δεν είναι φίλοι μας» είπε ακόμα.

Δηλώνει αισιόδοξη παρόλο που δεν ήταν πάντα έτσι.«Κοιτάω το ποτήρι να είναι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα ήμουν τελείως μόνη μου. Επί εποχή “Πολυκατοικίας” έχω πάει στο κανάλι και ζήτησα λεφτά γιατί δεν είχα να πάω στη δουλειά.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο να γνωρίσει η Εύα τον νέο μου σύντροφο. Το μεγαλύτερό μου θέμα  ήταν όταν πάνω στο εξάμηνο κατάλαβα  ότι θέλω να ζήσω με αυτόν τον άνθρωπο και έπρεπε να επικοινωνηθεί στα παιδιά» είπε.

https://streamable.com/ac7a44

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δήλωσε ότι κλήθηκε να κάνει αντικατάσταση ηθοποιού που έφυγε από παράσταση εξαιτίας προβλήματος.

Η ίδια δεν το ήξερε αλλά άκουσε

Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του. Να βγουν και να μιλήσουν οι άνθρωποι που έχουν δεχτεί βία. Υπάρχουν κι άλλα θύματα που δεν έχουν μιλήσει. Δεν ξέρω κάποιο προσωπικά αλλά επειδή ακουγόντουσαν πολλά πράγματα από πριν, τελικά αυτοί που βγήκαν δεν ήταν τόσοι πολλοί.

Θα ήταν ικανοποιημένη με τιμωρία των θυτών ή εξόντωση επαγγελματική; «Δεν ξέρω να σου πω  αλλά πραγματικά θα ήθελα να τιμωρηθούν. Δεν πρέπει να υπάρξει ελαστικότητα για αυτούς που κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν».

«Μπλοκ, report» είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την παρενόχληση στα social ενώ όπως είπε για ένα διάστημα είχε «σκιαχτεί» διότι είχε έναν εμμονικό που την ακολουθούσε.

https://streamable.com/6ebyi4

Η δημοφιλία της και το περιστατικό με τον σύζυγό της

Έχει επηρεάσει η δημοφιλία της την προσωπική της ζωή; «Το ξεπέρασα. Δεν σημαίνει ότι χαίρομαι. Είδα φωτογραφίες όλης της εβδομάδας και δεν είχα καταλάβει ότι κάποιος με ακολουθεί. Δεν έχω νιώσει πιο παραβιασμένο τον χώρο μου και πιο σοκαρισμένη από αυτό το γεγονός. Ο άντρας μου δυσκολεύτηκε πολύ. Όταν βγήκαμε να πάμε σε βραδινό μαγαζί στο 2-3 ραντεβού, ενώ συζητάμε, του είπα ότι από αυτή την έξοδο μπορεί να υπάρξουν φωτογραφίες και μου είπε “ποια είσαι η Βουγιουκλάκη;”. Με κορόιδευε και σπάει ο διάολος το πόδι του και γίνομαι εξώφυλλο με το όνομά του. Βγαίνω από το γύρισμα, τον πήρα τηλέφωνο, του πήρε 2 24ωρα να το χωνέψει».

«Η πιο δύσκολη μέρα ήταν της ανακοίνωσης του διαζυγίου. Ήταν βράχος ο Μελέτης δίπλα μου γιατί δεν το ήξερε κανένας στο σίριαλ. Τα πρώτα τηλέφωνα ήταν από δημοσιογράφους» είπε.

«Αυτή τη χρονιά που δεν δούλεψα με στήριξαν οι followers» είπε εξηγώντας ότι οι χορηγίες ήταν το μόνο της έσοδο.

«Με έχουν πει γριά» είπε για τα σχόλια που δέχεται στα social

«Με έχουν πάρει επί “Πολυκατοικίας” και μου ζήτησαν να κάνω γυμνό. Πήγα στο περίπτερο να δω ποιο περιοδικό είναι και ήταν σοκ το εξώφυλλο. Και τους είπα ότι το πολύ πολύ να σας δείξω έναν ώμο» είπε για προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Το τηλέφωνό μου υπήρχε στη Google επί δύο χρόνια και χτυπούσε και ήταν κυρίως παιδάκια. Με εισαγγελική παραγγελία το έβγαλα φέτος. Δεν άλλαξα νούμερο» είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/4561o6