Βιασμός Θεσσαλονίκη: Αρνείται την κατηγορία ο 27χρονος – Η μακροσκελής δήλωση που έκανε
Νέα

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Αρνείται την κατηγορία ο 27χρονος – Η μακροσκελής δήλωση που έκανε

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Αρνείται την κατηγορία ο 27χρονος – Η μακροσκελής δήλωση που έκανε

Τι είπε στις ειδήσεις ο 27χρονος φερόμενος ως βιαστής

Η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, με τις καταθέσεις των εμπλεκομένων και μη να λαμβάνουν χώρα σήμερα.

Η Γεωργία κατέθεσε το πρωί στο αστυνομικό τμήμα παρουσία ψυχολόγου, ενώ το μεσημέρι θα δώσει ακόμη μία συμπληρωματική κατάθεση.

Ο 27χρονος φερόμενος ο βιαστής έκανε μια μακροσκελή δήλωση στον ANT1 αρνούμενος οποιαδήποτε κατηγορία περί βιασμού.

Ο Β.Λ όπως είναι τα αρχικά του 27χρονου νεαρού ανέφερε:

«Επί πολλές μέρες τόσον εγώ ως πρόσωπο, αλλά και ολόκληρη η οικογένειά μου, διασύρεται, “δικάζεται”, αλλά και καταδικάζεται για μια υπόθεση που εκκρεμεί σε στάδιο προδικασίας ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Η αβασάνιστη αποδοχή των ισχυρισμών της μιας πλευράς παραγνωρίζει ότι σε κάθε υπόθεση υπάρχει και η αντίθετη πλευρά (και στη προκειμένη περίπτωση η δική μου πλευρά ως κατηγορούμενου).

Το να προβάλλεται μόνο η μια εκδοχή, δεν εξυπηρετεί το δικαίωμα ενημέρωσης, ούτε το κοινωνικό συμφέρον.

Επέλεξα επί τόσες ημέρες να σιωπήσω, παρά το ότι στη δικογραφία υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία, που καταρρίπτουν όσα ανυπόστατα ισχυρίζεται η μηνύτρια, και το έπραξα γιατί μόνο η δικαστική αρχή μπορεί να κρίνει τα πραγματικά περιστατικά αυτής τη υπόθεσης και να αποφανθεί επί αυτών.

Ωστόσο, μετά τον καταιγισμό των ειδήσεων που παρουσιάζουν μονόπλευρα την μία εκδοχή, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε διέπραξα “βιασμό” σε βάρος της μηνύτριας, αφού η μεταξύ μας σωματική επαφή έγινε με την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεση της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 27χρονος.