Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Είμαι περήφανη που δεν εκμεταλλεύτηκα, δεν χρησιμοποίησα και δεν αδίκησα κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου…”
Νέα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Είμαι περήφανη που δεν εκμεταλλεύτηκα, δεν χρησιμοποίησα και δεν αδίκησα κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου…”

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Είμαι περήφανη που δεν εκμεταλλεύτηκα, δεν χρησιμοποίησα και δεν αδίκησα κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου…”

Τι είπε για το αιφνίδιο κόψιμο του “Πακέτου” και τη συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us;

Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν σήμερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η οικοδέσποινα του “Πάμε Πακέτο” μίλησε για την ξαφνικό κόψιμο της εκπομπής της και πώς εκείνη διαχειρίστηκε την κατάσταση.

“Μου είπαν, ότι σταματάω και μου πρότειναν να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι”, ανέφερε.

https://streamable.com/zbgcv

Όπως είπε, η ανακοίνωση της διακοπής επήλθε τηλεφωνικά και όχι από κοντά, όπως θα περίμενε κανείς μετά από 17 χρόνια συνεργασίας με το κανάλι και τους ανθρώπους της Κάντζας.

“Με ένα τηλέφωνο μου το ανακοίνωσαν”.

Η ίδια δεν πτοήθηκε από την απρόσμενη τροπή των πραγμάτων και αξιοποίησε τα νέα δεδομένα ως πηγή δημιουργίας, γράφοντας ένα βιβλίο και δημιουργώντας το κανάλι της στο Youtube.

“Ο τίτλος του βιβλίου μου είναι ‘Καν΄το να συμβεί τώρα’, πώς να γυρίσεις τα πράγματα στη ζωή σου προς μια θετική κατεύθυνση και εγώ αυτό το έκανα πράξη στη ζωή μου”.

Στη νέα σελίδα που γύρισε, θα την απολαύσουμε να δοκιμάζει τις δυνατότητές της και στο τραγούδι δίπλα από τον μέντορά της Κώστα Καραφώτη στο μουσικό show του Just The 2 Of Us και ο λόγος που είπε το μεγάλο “ναι” είναι διττός.

Από τη μία η νέα της εμπειρία θα είναι σίγουρα πηγή χαράς για την ίδια, καθώς αγαπά το τραγούδι, αλλά ο κυριότερος λόγος είναι ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του show, γιατί θα της δώσει τη δυνατότητα να διαθέσει ολόκληρο το ποσό που θα κερδίσει στο ορφανοτροφείο “Μέλισσα” στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, η Τατιάνα της ζήτησε να τραγουδήσει ένα αγαπημένο της τραγούδι και η Βίκυ, αν και αρχικά αμήχανη, ξεπέρασε τους ενδοιασμούς της και μας εντυπωσίασε με τη φωνή της.

https://streamable.com/ov7vm

Η επιτυχημένη δημοσιογράφος μίλησε για τα χρόνια της κρίσης και πώς την άγγιξαν και υπογράμμισε πως η ουσία δε βρίσκεται στα περιουσιακά στοιχεία, αλλά στους ανθρώπους.

Με αυτήν την αφορμή δήλωσε περήφανη που δεν εκμεταλλεύτηκε, δεν χρησιμοποίησε και δεν αδίκησε κανέναν άνθρωπο στη ζωή της, ενώ δε δίστασε να ζητήσει συγγνώμη στην περίπτωση που έχει συμβεί κάτι από αυτά εν αγνοία της.

“Αν με ρωτάς είμαι περήφανη για αυτά τα τρία πράγματα. Που δεν εκμεταλλεύτηκα κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου, που δεν χρησιμοποίησα κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου και που θέλω να πιστεύω δεν αδίκησα κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου”.

“Αν δεν είμαστε άνθρωποι πάνω απ΄όλα τι κάνουμε; Ποια είναι η πυξίδα μας; Πού πάμε σε αυτή τη ζωή”, πρόσθεσε.

https://streamable.com/gakt5