Βίκυ Καγιά: Η αλήθεια για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου
Νέα

Βίκυ Καγιά: Η αλήθεια για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου

Βίκυ Καγιά: Η αλήθεια για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου

Ο Νίκος Γεωργιάδης παρουσίασε το ρεπορτάζ του στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα"

Τα unfollow καθώς και οι εκατέρωθεν δηλώσεις των γυναικών, που μέχρι πριν από μερικούς μήνες κινούνταν στο ίδιο πλατό, έχει πυροδοτήσει τις φημολογία για ρήξη στις σχέσεις τους.

Μια φράση μάλιστα της Βίκυς Καγιά σχετικά με τη μεταγραφή της Έλενας Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του αιόλου. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει on camera πως όποιος φεύγει από το STAR δεν επιστρέφει, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η πρώην coach του GNTM δεν θα επιστρέψει στο GNTM.

Η Έλενα Χριστοπούλου τοποθετήθηκε σχετικά το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή “Πρω1νό”, όπου βρέθηκε ως καλεσμένη. “Πολύ μεγάλη παρόρμηση. Θα έπρεπε κάποιες στιγμές να σκεφτόμαστε και να φιλτράρουμε λίγο αυτά που λέμε. Αυτό θα της έλεγα αν ήταν δικό μου κορίτσι”, και πρόσθεσε: “Κάθε κανάλι πληρώνει γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων για να απαντούν. Κάθε άνθρωπος έχει τον ρόλο του και να μη μπαίνει σε άλλα μονοπάτια γιατί παρεξηγείται”.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη σειρά της είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Πρω1νό” : “Φυσικά είχαμε προβλήματα με τη Βίκυ Καγιά αλλά εγώ τώρα είμαι αλλού”.

Το θέμα σχολιάστηκε λίγες ώρες αργότερα στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και ο Νίκος Γεωργιάδης παρουσίασε το δικό του ρεπορτάζ: “Μιλάω με όλες τις πλευρές σε αυτή την ιστορία. Όταν η Έλενα Χριστοπούλου προτίμησε να έρθει στον SKAI και στο My Style Rocks, το ξέρουμε όλοι ότι το Star είχε δυσαρεστηθεί πάρα πολύ. Η Έλενα Χριστοπούλου μιλάει εκ μέρους της Ηλιάνας και τα ραντεβού για τα κανάλια τα κάνει η ίδια. Εγώ έχω επικοινωνήσει και με το περιβάλλον της Βίκυς Καγιά η οποία δηλώνει έκπληκτη πραγματικά με όλο αυτό που συμβαίνει.Λέει ότι δεν έχει τσακωθεί με κανέναν ποτέ και της κάνει εντύπωση γιατί τώρα όλο αυτό γίνεται πρώτη είδηση”.