Ξεσπάει η Μαρία Ιωαννίδου: «Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα!»
Νέα

Ξεσπάει η Μαρία Ιωαννίδου: «Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα!»

Ξεσπάει η Μαρία Ιωαννίδου: «Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα!»

Όσα αποκάλυψε για το τέλος της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές»

Όπως έγινε γνωστό χθες, μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Znews, η παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» δεν θα ανέβει τελικά τον Νοέμβριο όπως προγραμματιζόταν. Η Μαρία Ιωαννίδου σε σύνδεση που είχε με την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά εκφράζοντας δημόσια τον εκνευρισμό της για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Η παράσταση αυτή πέρασε πολλά. Εμείς πήγαμε Θεσσαλονίκη και κάναμε δύο παραστάσεις και άλλη μια στην Πάτρα. Στην πορεία είχαμε κι άλλες παραστάσεις μέχρι τις 30 Οκτωβρίου που θα ανεβαίναμε στο θέατρο Broadway.

Ξαφνικά λάβαμε χθες, όλος ο θίασος έπειτα από τεράστια αναμονή, ενημέρωση ότι οι παραστάσεις αναβάλλονται επ’ αόριστον. Ο λόγος είναι ότι στα μέτρα που ανακοινώθηκαν προβλέπεται 30% πληρότητα στα θέατρα. Αυτό σημαίνει ότι εμείς δεν βγαίνουμε. Είμαστε 20 άτομα στην παράσταση που ανέβασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ζωντανή ορχήστρα. Όλα τα καλά του Θεού.

Είναι ντροπή. Είναι ξεφτίλα! Δεν υπολογίζουν τίποτα. Εγώ μπορεί να έχω ένα πιάτο μακαρόνια να φάω. Τα μικρότερα παιδιά δεν το έχουν ούτε αυτό. Είναι η δουλειά τους. Κάνουν πειράματα στην πλάτη μας; Αρρώστησε κανείς όταν δούλεψαν τα θέατρα το καλοκαίρι; Πώς το αποφασίζουν έτσι εν ψυχρώ; Είναι μια εκκωφαντική σιωπή αυτό που συμβαίνει.

Αδιαφορούν. Τα παιδιά πεινάνε. Έλεος. Δύο μήνες κάνουμε πρόβες, οδοιπορικά. Δηλαδή αν δεν πεθάνουμε από ιό, θα πεθάνουμε από την πείνα», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο: