Χριστίνα Λαμπίρη: Η απάντηση για την ακύρωση της εκπομπής της στο Μακεδονία TV
Νέα

Χριστίνα Λαμπίρη: Η απάντηση για την ακύρωση της εκπομπής της στο Μακεδονία TV

Χριστίνα Λαμπίρη: Η απάντηση για την ακύρωση της εκπομπής της στο Μακεδονία TV

Τι είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day

Πριν ν’ αρχίσει έριξε αυλαία αυτή η συνεργασία. Ο λόγος για τη Χριστίνα Λαμπίρη και την ακύρωση της εκπομπής που θα παρουσίαζε στο Μακεδονία TV, όπως είχε αποκαλύψει και το Znews.

Και μπορεί η τηλεοπτική επιστροφή της Χριστίνας Λαμπίρη μετά από πολύχρονη απουσία να είχε γίνει το talk of the town και η ίδια να είχε φωτογραφηθεί για το δελτίο τύπου του καναλιού και να είχε κάνει δηλώσεις στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ενώ είχε ανακοινωθεί και η ομάδα της μπροστά από τις κάμερες, ένας «μικρός αστάθμητος παράγοντας» όμως οδήγησε σε ένα άδοξο τέλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του znews, oι… μπελάδες για τον σταθμό ξεκίνησαν μετά την καταγγελία τριών άλλων καναλιών στο ΕΣΡ για αθέμιτο ανταγωνισμό αφού το Μακεδονία TV έχει θεματική άδεια, γεγονός που δεν επιτρέπει μετάδοση ενημερωτικών εκπομπών- ειδικά μάλιστα ότι η παρουσιάστρια και συνεργάτες της εκπομπής είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ.

Η Χριστίνα Λαμπίρη με ένα κείμενό της στο Life Sharing μιλά για το τέλος της συνεργασίας και την εκπομπή που δεν κατάφερε να βγει στον αέρα.

«Πίστευα ότι ήμουν καλά δεμένη στο κατάρτι. Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ενδώσω σε καμία ωραία φωνή και σε κανένα τραγούδι όσο μελωδικό κι αν ήταν. Αλλά ξέχασα να κλείσω και τ’ αυτιά μου. Όμως αυτήν τη φορά ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι η παραμονή μου στο νησί θα είχε και διάρκεια και ομορφιά. Ήμουν σίγουρη ότι αυτήν τη φορά δεν θα ξεχάσω τον προορισμό μου. Δεν υπολόγισα όμως τη δεύτερη τιμωρία.

Είχα βλέπετε πολύ εμπιστοσύνη στην «καθαρή υπογραφή» μου, το πάθος μου και την αγάπη μου για τη δουλειά μου και πάνω από όλα, αυτήν τη φορά είχα και κάτι καλύτερο ακόμα: Μία μεγάλη αγκαλιά! Την αγκαλιά των πιο όμορφων ανθρώπων! Λατρεμένοι συνεργάτες στη δημοσιογραφική ομάδα, σπάνιας ευγένειας και καθαρότητας για τον χώρο, πρόσωπα στην  παραγωγή και μία εταιρεία πραγματικό υπόδειγμα. Όλα ήταν άψογα. Και όλα υπολογισμένα. Όλα εκτός από ένα: Τον αστάθμητο παράγοντα! Αυτόν που όποιος έχει διαβάσει στοιχειωδώς δυο βιβλία ιστορίας θα ξέρει ότι ειδικά σε καιρό πολέμου έχει γίνει αιτία να αλλάξουν χέρια ακόμα και …χώρες.

Ένας μικρός, «αστάθμητος παράγων» που μπορεί να φέρει έναν ξαφνικό θάνατο με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Και μήπως σε έναν μόνιμο πόλεμο δεν ζούμε;

Το αποδέχομαι γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Κοιτάζω στα μάτια τους συναδέλφους μου. Τους συνεργάτες μου. Κάνω αγώνα να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Πιστεύω ότι το έχω καταφέρει. Μπορεί ένας αστάθμητος παράγων αγάπες μου να μας άφησε χωρίς δουλειά αλλά δεν μασάμε. Γιατί εμείς αγαπημένοι μου, έχουμε πάντα «καθαρές υπογραφές» σαν την πρώτη φορά. Γιατί εμείς αγαπημένοι μου έχουμε τη μαγκιά να κοιταζόμαστε στα μάτια όταν μιλάμε. Και να ζητάμε συγγνώμη, και να συγχωρούμε, και να κλαίμε και να γελάμε με την ψυχή μας. Σας ευχαριστώ όλους για μία φορά ακόμη…

Τώρα, πάω εγώ… Πάω να ξαναδεθώ στο κατάρτι μου  και σας παρακαλώ, μην μου πείτε  « Ό,τι πεις» όταν ζητάω να με λύσετε…», ανέφερε χαρακτηριστικά στο κείμενό της.

Μιλώντας, μάλιστα, για τη συγκεκριμένη εξέλιξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θεωρώ ότι ο ANT1 που είναι ένα μεγάλο κανάλι θα έπρεπε να της δώσει μια άλλη θέση μέχρι να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει».

https://streamable.com/9zmuds