«Χρυσή τηλεόραση»: Ο «Τριαντάφυλλος του Ντουμπάι», η μαλλιαρή της Βάνιας και η εισβολή του Γιώργου Κακοσαίου
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Ο «Τριαντάφυλλος του Ντουμπάι», η μαλλιαρή της Βάνιας και η εισβολή του Γιώργου Κακοσαίου

«Χρυσή τηλεόραση»: Ο «Τριαντάφυλλος του Ντουμπάι», η μαλλιαρή της Βάνιας και η εισβολή του Γιώργου Κακοσαίου

Ο Νίκος Μουτσινάς ένιωσε ντροπή...

Σε… αποδιοργάνωση βρίσκεται το «Καλό μεσημεράκι» δύο εβδομάδες πριν αποχαιρετήσει για καλοκαίρι και ο Νίκος Μουτσινάς έχει… τάσεις φυγής, βλέποντας τους συνεργάτες τους να είναι στον κόσμο τους. Μαζί με τη Βάνια και τη… μαλλιαρή της, ο παρουσιαστής αγανάκτησε και ντράπηκε για τα όσα συμβαίνουν στην εκπομπή του.

Το τραγούδι του Σάκη, το κορίτσι της διπλανής πόρτας και η τριχωτή πέτρα

Η Μαρία Ιωαννίδου έπαιξε μόνη της Survivor σε παιδική χαρά και κέρδισε, με τον Νίκο Μουτσινά να… στεναχωριέται για τα γόνατα και τους αγκώνες της.

Η Ματίνα Παγώνη την είπε στην Ανθή Βούλγαρη που δεν πήγε στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου. «Πώς μας παίζει έτσι η Παγώνη;», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Ο Τριαντάφυλλος επισκέφθηκε τα γραφεία της Barking Well και η Έλενα Πολυκάρπου κυνήγαγε το αμάξι του από πίσω. «Μπράβο, δεν πληρώνονται αυτά».

Για τον Σάκη Κατσούλη γράφτηκε τραγούδι και… άργησε. Οι Alcatrash έγραψαν κι εκείνοι τραγούδι για τον Νίκο Μουτσινά αλλά ήταν ακόμα στην αρχή. Ο παρουσιαστής είδε και απόειδε και ξεκίνησε τα συνθήματα του Survivor.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλάει την τηλεοπτική τη γλώσσα και την ανταλλακτική οικονομία.

Ο Αλέξης Παππάς «δεν αξίζει σε καμία περίπτωση» να τον διεκδικήσει η Alessia, όπως δήλωσε η ίδια. «Ο Αλέξης ξεκίνησε από το Just the 2 of us, μετά πήγε Survivor και τώρα δεν το άφησε, γιατί θυμάστε που έφυγε και πήγε Ντουμπάι. Το συντήρησε όλο αυτό το πράγμα. Η Alessia είναι η Τριαντάφυλλος του Ντουμπάι».

Η Ιωάννα Μαλέσκου ζει για να χορεύει στην εκπομπή της και δήλωσε «κορίτσι της διπλανής πόρτας». Ο Μουτσινάς άνοιξε την πόρτα και δεν είναι καμία απλότητα.

Το πιάσιμο της… μαλλιαρής έγινε θέμα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε ποια είναι η μαλλιαρή. Η Βάνια βγήκε για να δώσει απαντήσεις με τη μαλλιαρή στο χέρι. «Φέρνει τύχη αυτή η πέτρα αν τη βρεις της Αναλήψεως». «Ντράπηκα πάρα πολύ, ήρθε η άλλη και μας το μοστράρει».

https://streamable.com/61ue4m

Ο Γιώργος Κακοσαίος εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά και έφερε τη ρομαντική διάθεση.

«Κάποια στιγμή απλά άρχισα να γράφω τραγούδια. Μόνο η μουσική είναι δική μου, πρώτο ήλπιζα ότι θα τραγουδήσω και στη συνέχεια έγραψα. Σπουδάζω σε δραματική σχολή, το κάνω για να είμαι πιο ολοκληρωμένος σαν καλλιτέχνης. Το καλοκαίρι θα κάνω την πρώτη μου περιοδεία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και θα κάνω και με τον πατέρα μου κάποιες εμφανίσεις που ήταν κανονισμένες. Δεν θέλω να κάτσω καθόλου», είπε χαρακτηριστικά και ο Νίκος του έδωσε μια κιθάρα για να νιώσει πιο άνετα και να τραγουδήσει. Εκείνος επέλεξε ένα κομμάτι του μπαμπά του Γιάννη Πλούταρχου.

https://streamable.com/bin59v

Μετά τη χαλάρωση είχε… Survivor στο πλατό! Νικητής… ο Σάκης Κατσούλης!

Χρυσή τηλεόραση στη Μαρία Ιωαννίδου.

https://streamable.com/dvsyec