YFSF: Έκλεισε το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής
Νέα

YFSF: Έκλεισε το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής

YFSF: Έκλεισε το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στον ANT1 για την επιστροφή του Your Face Sounds Familiar. Εκτός φυσικά από την Μαρία Μπεκατώρου, θέση στο πλατό αναμένεται να πάρει ο Τάκης Ζαχαράτος, αλλά και τη Μαρία Σολωμού συμπληρώνεται η τριάδα της φετινής κριτικής επιτροπής.

Την αποκάλυψη έκανε και αυτή τη φορά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό». Ο παρουσιαστής είχε μιλήσει για το πρόσωπο αυτό και την περασμένη εβδομάδα, τονίζοντας πως εξετάζει το πρόγραμμά του ώστε να είναι σίγουρος πως μπορεί να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα.

Ο Δημήτρης Σταρόβας κριτής στο YFSF - NDP

Ο Δημήτρης Σταρόβας κριτής στο YFSF – NDP

Όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Σταρόβας θα είναι εκείνος που θα καθίσει στη θέση του κριτή στο Your Face Sounds Familiar.

Μπορεί ο κωμικός να μην κατάφερε λόγω υποχρεώσεων να βρίσκεται για άλλη μία χρονιά στο the 2night show φαίνεται όμως ότι στο δεύτερο μισό της σεζόν θα εμφανίζεται και πάλι από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε επίσης ότι το τέταρτο μέλος της επιτροπής θα είναι γυναίκα και πως ανάμεσα στα ονόματά που ακούγονται για τους παίκτες είναι αυτό του Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ο οποίος απομακρύνθηκε την περασμένη Παρασκευή από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.