Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Τατιάνα είναι ένας αντίπαλος γνώριμος σε όλους»
Νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Τατιάνα είναι ένας αντίπαλος γνώριμος σε όλους»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Τατιάνα είναι ένας αντίπαλος γνώριμος σε όλους»

Τι είπε για Ελένη Μενεγάκη, Γρηγόρη Αρναούτογλου και Ανδρέα Μικρούτσικο

Για όλους και για όλα μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη στην κάμερα του «Ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια του Star μίλησε για την τηλεοπτική επιστροφή της Τατιάνας Στεφανίδου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Έχουμε σεζόν ολόκληρη μπροστά μας. Η Τατιάνα είναι ένας αντίπαλος γνώριμος σε όλους. Έρχεται με δύναμη, με φόρα για να κατακτήσει κι εκείνη ένα μερίδιο τηλεθέασης», είπε αρχικά για την Τατιάνα Στεφανίδου η Ζήνα Κουτσελίνη.

Για την επαφή που έχει κρατήσει με την Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Ακόμη κι αν διαφωνούμε στο τέλος συμφωνούμε με την Ελένη Μενεγάκη. Μιλάμε, αλλά όχι για τα επαγγελματικά μας, γιατί θα την πατήσω κάτω. Νομίζω ότι θα επιστρέψει, αλλά δεν ξέρω το πότε. Καλό θα ήταν να έχω φύγει εγώ, δεν μπορώ άλλη αντίπαλο. Πολλές μαζευτήκαμε. Αν βλέπω τα δύσκολα την κάνω νωρίς».

Για την τηλεοπτική επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου είπε: «Ο Ανδρέας χαίρομαι πολύ που επέστρεψε στην τηλεόραση. Θα έπρεπε να είναι ο παρουσιαστής του Big Brother. Νομίζω ότι όρθιος ο Ανδρέας θα ήταν πέντε μονάδες πάνω το show».

Τέλος, για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που μετρά πολλά χρόνια, αποκάλυψε: «Με τον Γρηγόρη η σχέση μας είναι παλιά και αριθμεί πολλά χρόνια πίσω. Ανταλλάξαμε και ξίφη όταν ήμουν υπεύθυνη εκπομπών. Στην πορεία τα βρήκαμε και καταλάβαμε ο ένας την αλήθεια του άλλου. Νομίζω ότι στην πορεία αγάπησε ο ένας τον άλλον πολύ.

Ήταν ο άνθρωπος που όταν έφυγα από τον Alpha κακήν κακώς γιατί ήταν μια δύσκολη περίοδος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα θέλω της, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι “αν οικονομικά δεν νιώθεις καλά και έχεις δυσκολία, εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω”. Με κάλεσε και δεύτερη και τρίτη φορά για το αν χρειαζόμουν κάτι».

https://streamable.com/pyjd87