Μέγκι Ντρίο για Ελέτσι: «Δεν παντρεύτηκε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα»
Τηλεόραση

Μέγκι Ντρίο για Ελέτσι: «Δεν παντρεύτηκε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα»

Μέγκι Ντρίο για Ελέτσι: «Δεν παντρεύτηκε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα»

Όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής, Γειά σου

Στην κάμερα της εκπομπής, Γειά σου, έκανε δηλώσεις η Μέγκι Ντρίο, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε και τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα όπου θέλουν την ΑΑΔΕ να έχει βάλει στο στόχαστρο τον γάμο της για φοροδιαφυγή.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει τοποθετηθεί επί του θέματος ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έκανε τίποτα που να είναι ενάντια στον νόμο.

Μεταξύ άλλων, σε πρόσφατες δηλώσεις της, είπε: «∆εν έχω καταλάβει πού είναι το κακό, από τη στιγµή που υπάρχουν τα συµφωνητικά και τα παραστατικά της συνεργασίας µας. ∆εν είµαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία επώνυµη που κάνει συνεργασίες, είτε ανταλλακτικά είτε µε έκπτωση. Θέλω να τονίσω ότι, όταν δίνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις, πρέπει να ακούνε προσεκτικά τις λέξεις και τα ρήµατα που χρησιµοποιώ.

Εγώ δήλωσα ότι “ο γάµος κοστίζει γύρω στις 50.000” όχι ότι “πλήρωσα 50.000|. Αλλο τι κοστίζει, άλλο τι πληρώνω εγώ. Επίσης, όταν είπα ότι ο άνδρας µου είναι κιµπάρης και γαλαντόµος και ότι τα πληρώνει όλα, δεν είπα ότι πλήρωσε το κόστος του γάµου. Επειδή κάποια ήταν ανταποδοτικά και κάποια εκπτωτικά, ο άνδρας µου πλήρωσε την έκπτωση, όχι τη διαφήµιση, ούτε το συνολικό κόστος του γάµου.

Ο σύζυγός µου στην αρχή τροµοκρατήθηκε, αλλά µετά, επειδή κατάλαβε ότι όλα αυτά γίνονται για τα νούµερα της τηλεθέασης, αντιλήφθηκε ότι ο δικηγόρος µας µπορεί να το διαχειριστεί. Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι “καρφωτή” από κάποια γκόµενα που ζηλεύει».

Η Μέγκι Ντρίο δεν δίστασε να μιλήσει με καυστικό τρόπο για την προβολή που είχε η όλη διαδικασία του γάμου.

«Έκανε έναν γάμο μεγάλο, που ακούστηκε πολύ, ήθελες δεν ήθελες θα το μάθαινες ότι παντρεύεται. Λόγω της προβολής στα media, κίνεισαι τις Αρχές να κάνουν έλεγχο.

Είναι διάσημη η Ελίζαμπεθ; Σε ένα ριάλιτι ήταν. Ας έκανε το γάμο της χωρίς τόσο μεγάλη έκθεση. Στο κάτω κάτω δεν παντρεύτηκε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα».

Διαβάστε επίσης

Μάνος Καζαμίας: «Τα μίντια το ξεφτίλισαν με το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη. Δηλαδή έλεος, φτάνει!»