Μελίνα Ζαχαράκη: «Είμαι χορτασμένη από τη ζωή μου. Εφόσον είμαι υγιής…»
Τηλεόραση

Μελίνα Ζαχαράκη: «Είμαι χορτασμένη από τη ζωή μου. Εφόσον είμαι υγιής…»

Μελίνα Ζαχαράκη: «Είμαι χορτασμένη από τη ζωή μου. Εφόσον είμαι υγιής…»

Το μοντέλο των 90s ζει τον μισό χρόνο στην Πάρο

Η Μελίνα Ζαχαράκη μίλησε στην εκπομπή Ελένη από την Πάρο όπου ζει από το 2010 έχοντας αποσυρθεί από τις πασαρέλες. Εκεί μεταξύ άλλων ασχολείται και με τον τουρισμό έχοντας κατάλυμα που νοικιάζει.

«H Πάρος για εμένα είναι το χωριό μου, το καταφύγιο μου. Μένουμε 6 μήνες τον χρόνο με τον άντρα μου. Η ζωή στην Πάρο είναι πολύ χαλαρή. Μπορεί να κοιμηθούμε και το μεσημέρι. Κερδίζεις χρόνο στο να μην είσαι σε ένα αυτοκίνητο».

Όπως είπε, οι Έλληνες πελάτες στην Πάρο που είναι ηλικιακά κοντά της, την αναγνωρίζουν γιατί έκανα πολλή τηλεόραση.

«Είμαι χορτασμένη από τη ζωή μου αλλά θέλω να κάνω και άλλα πράγματα. Εφόσον μεγαλώνω και είμαι υγιής είναι το πιο σημαντικό.

Ο σύζυγός μου για εμένα είναι το στήριγμά μου. Ήταν πολύ αυθόρμητο όπως έγινε ο γάμος μας. Ήταν μια απόφαση της στιγμής να παντρευτούμε».

«Με τον σύζυγό μου γνωριζόμαστε 3 χρόνια. Γνωριστήκαμε στην Πάρο γιατί είχαμε πολλούς κοινούς γνωστούς. Με ήξερε γιατί είμαστε στην ίδια ηλικία.  Ο Γιώργος είναι σεφ. Μαγειρεύει πιο πολύ εκείνος και έχει παράπονο που δεν μαγειρεύω όσο εκείνος. Τον Ιούνιο έχει πολύ κόσμο η Πάρος αλλά εγώ βρίσκω τις γωνιές μου να απομονώνομαι».

Όπως λέει, από την Αθήνα δεν της λείπει τίποτα καθώς νιώθει πλήρης στην Πάρο.