Μέμος Μπεγνής: «Ούτε το κουτσομπολιό μου αρέσει, ούτε το πάνελ μου αρέσει»
Πρωινές εκπομπές

Μέμος Μπεγνής: «Ούτε το κουτσομπολιό μου αρέσει, ούτε το πάνελ μου αρέσει»

Μέμος Μπεγνής: «Ούτε το κουτσομπολιό μου αρέσει, ούτε το πάνελ μου αρέσει»

Θα πήγαινε σε ριάλιτι;

Τους Μέμο Μπεγνή, Αντώνη Λουδάρο και Τάνια Τρύπη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» με αφορμή τη συμμετοχή τους στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην στοά Σπυρομηλιού, στο City link.

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί μίλησαν για τη συνεργασία έκπληξη και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχουν δεχτεί.

«Δεν ανήκω σε κλίκες»

«Με ενδιαφέρει πολύ να κάνω τηλεπαιχνίδι, έχω φτάσει πολλές φορές, πολύ κοντά», είπε ο Μέμος Μπεγνής.

«Δε θα έλεγα ποτέ “ναι” σε κάποιο ριαλιτι ή μουσικό σόου. Μου έχουν γίνει προτάσεις. Θα έλεγα “ναι” στην παρουσίαση με δικούς μου ορούς. Δεν μου αρέσει η κιτρινίλα και το κουτσομπολιό. Τηλεοπτικά, ούτε το κουτσομπολιό μου αρέσει, ούτε το πάνελ μου αρέσει, το θεωρώ ανούσιο αυτό που συμβαίνει».

«Θα ήθελα να υπάρχει μία εκπομπή πιο μορφωτική, πιο επίπεδου, όχι να ασχολούμαστε τι λέει ο ένας και ο άλλος. Έχω δεχτεί πυρά για τις απόψεις μου. ΔεΝ με αφορά, γιατί έτσι είμαι, δεν ανήκω σε κάποιο κύκλωμα, σε κλίκες και μου έχει κοστίζει η κριτική που δέχομαι», συμπλήρωσε.

«Δεν είχα ποτέ σκοπό να παντρευτώ»

«Το 2023 ένιωσα πολύ μοναξιά. Με ζόρισε, άλλα ταυτόχρονα μου άρεσε», αναφέρει ο Αντώνης Λουδάρος.

«Η προσωπική ζωή μου πηγαίνει παράλληλα με τη δουλειά, με τα πάνω και τα κάτω τους. Δεν είχα ποτέ σκοπό να παντρευτώ, ούτε έφτασα κοντά σε γάμο. Είμαι ‘γεροντοπαλίκαρο’, είμαι ωραιότατα 55».

Για την τηλεόραση λέει:

«Θα ήθελα να κάνω και πάλι τηλεοπτική παρουσίαση. Έχω δεχτεί πρόταση για εκπομπή μαγειρικής, μπορεί να γίνει. Έχω κάνει μία συνάντηση για το YFSF. Η πρόταση ήταν απρόσμενη και γαργαλιστική».

«Μου έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση»

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και η Τάνια Τρύπη.

«Μου αρέσει αυτό το άνοιγμα που έχει γίνει στην τηλεόραση σε ό,τι αφορά τις σειρές. Στο παρελθόν, μου είχε γίνει τηλεοπτική πρόταση για παρουσίαση αλλά δε μου ταίριαζε».

Διαβάστε ακόμα

Μέμος Μπεγνής: «Τα κανάλια το έχουν κάνει “λάστιχο” και το αναπαράγουν το θέμα»