Μεσολόγγι: Κρατούμενος του κρεοπώλη αποκαλύπτει – «Με ρωτούσε συνέχεια για τον Κορυδαλλό»
Τηλεόραση

Μεσολόγγι: Κρατούμενος του κρεοπώλη αποκαλύπτει – «Με ρωτούσε συνέχεια για τον Κορυδαλλό»

Μεσολόγγι: Κρατούμενος του κρεοπώλη αποκαλύπτει – «Με ρωτούσε συνέχεια για τον Κορυδαλλό»

Δεύτερο στίγμα κινητού εντοπίστηκε στο σημείο που χάθηκε ο 31χρονος Μπάμπης

Η αγωνία για τον εντοπισμό του Μπάμπη στο Μεσολόγγι συνεχίζεται με τις αρχές να ψάχνουν συνεχώς σε όλα τα σημεία της περιοχής.

Η οικογένειά του είναι πεπεισμένη ότι του έχει συμβεί κάτι κακό με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μήνυση κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια.

Ο 50χρονος κρεοπώλης βρέθηκε στα κρατητήρια όπου και συνομίλησε με έναν συγκρατούμενό του και αναφέρθηκε και στην υπόθεση αυτή του 31χρονου Μπάμπη που εμπλέκεται.

Ο ίδιος, όπως αποκαλύπτει ο συγκρατούμενος του στο Live News, ρωτούσε συνεχώς για τις φυλακές Κορυδαλλού και εάν μπορεί να εργαστεί και εάν πληρώνεται.

«Χρειάστηκε να πάω στο μπάνιο και είπε ο κρατούμενος στον χασάπη “τι έκανες ρε μ@#λάκα;”. Το είπε στον ύπνο του, παραμιλούσε. Είχε σφίξει τα δόντια του και τα χέρια του. Την άλλη μέρα τον ρώτησα γιατί κρατείται και μου είπε ότι είναι για ένα μαχαίρι που του βρήκαν. Του λέω “Αύριο θα βγεις τότε. Γιατί αγχώνεστε;”. Λέει “Μου φορτώνουν και έναν φόνο. Μετέφερα τον τάδε. Τον πήρα από το σπίτι της μάνας του και τον άφησα μετά τα φανάρια, έκανα δεξιά και τον άφησα πιο κάτω. Από εκεί και πέρα πήγα σπίτι μου”. Του λέω “δεν τον ρώτησες με ποιον πήγε για κυνήγι; Αφού είστε φίλοι;”. Μου λέει “είναι κλειστός χαρακτήρας”. Κάποια στιγμή του είπα ότι ήμουν και εγώ στον Κορυδαλλό και με ρωτούσε πώς κινείται εκεί η κατάσταση. Ζητούσε να μάθει λεπτομέρειες και πώς είναι ένας κρατούμενος. Με ρωτούσε γιατί μπήκα μέσα. Μετά με ρωτούσε εάν υπάρχει μέσα κάτι να εργαστεί. Του είπα ότι πρέπει να κάνει μια αίτηση και ο φύλακας θα τον στείλει για εργασία. Εγώ του είπα ότι ήμουν καθαριστής και δεν πληρώνεσαι. Μετά τον ξαναρώτησα για το παιδί και μου είπε ότι τον άφησε λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο Μεσολογγίου.

Μου είπε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με την οικογένεια μετά την εξαφάνιση. Τον πήρε τηλέφωνο η Ασφάλεια για να τον ενημερώσει για την εξαφάνιση, πήγαν και τον βρήκαν. Ήταν πολύ αγχωμένος, ρωτούσε συνέχεια για τον Κορυδαλλό».

Κομβικής σημασίας για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι φαίνεται να είναι ένα «τρίτο πρόσωπο», την εμπλοκή του οποίου εξετάζει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για στενό φίλο του 50χρονου κρεοπώλη.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στίγμα του κινητού του 36χρονου, όπως και του 50χρονου κρεοπώλη σε περιοχή που την περασμένη Παρασκευή ερεύνησαν οι αστυνομικοί.

Ο κρεοπώλης είχε κλειστό το τηλέφωνό του και το άνοιξε μόνο για να κάνει διαδικτυακή κλήση στον 36χρονο και στη συνέχεια το κλείνει και πάλι.

Το LIVE NEWS επικοινώνησε με τον 36χρονο φίλο του.

«Παρέδωσα το κινητό ώστε οι Αρχές να ερευνήσουν αν θέλουν κάτι καθώς έχω μωρό παιδί και δεν έχω την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να είμαι διαθέσιμος. Έχουμε καταθέσει στις Αρχές όσες φορές μας κάλεσαν με τελευταία φορά την Τρίτη 16/1. Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, δεν μας λένε από τις αρχές κάτι, αναμένουμε κι εμείς. Μας είπαν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

Διαβάστε επίσης

Μεσολόγγι: Θρίλερ δίχως τέλος η εξαφάνιση του Μπάμπη – Εξετάζεται κηλίδα αίματος που βρέθηκε σε βάρκα