Μικαέλα Φωτιάδη: «Στο τελευταίο χτύπημα τα είδα όλα λίγο μαύρα. Ήταν άγνωστος άνθρωπος»
Τηλεόραση

Μικαέλα Φωτιάδη: «Στο τελευταίο χτύπημα τα είδα όλα λίγο μαύρα. Ήταν άγνωστος άνθρωπος»

Μικαέλα Φωτιάδη: «Στο τελευταίο χτύπημα τα είδα όλα λίγο μαύρα. Ήταν άγνωστος άνθρωπος»

Όσα είπε η Σταρ Ελλάς στη Super Kατερίνα - Tι είπε ο μάνατζέρ της, Γιώργος Κουτούλιας και η Μαρία Αλεξάνδρου;

Η Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε στη Μαρία Βλάχου και τη Super Κατερίνα για ό,τι της συνέβη και τις αναρτήσεις που ανέβασε όπου δείχνει χτυπημένη.

«Καλά δεν είμαι, πονάει το κεφάλι μου πολύ. Κάποιος με χτύπησε, δεν κατάλαβα καν ακριβώς τι συνέβη. Έγιναν όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εγώ προσπάθησαν να αντισταθώ. Χτύπησα πολύ.

Ήμουν μόνη  μου. Ήταν ένα άτομο.

Κάποιος μου επιτέθηκε. Στο τελευταίο χτύπημα τα είδα όλα λίγο μαύρα. Συνήλθα και έφυγα. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου γι’ αυτό και αντέδρασα. Ήταν άγνωστος άνθρωπος και είπα άστο μην έχει… Ήταν πολύ επιθετικός. Δεν έχω ιδέα ποιος ήταν.

Δεν έχω βγει από το σπίτι. Πρέπει να πάω κάποια στιγμή στο νοσοκομείο γιατί είναι και κάτι επικίνδυνο το κεφάλι. Δεν θέλω να ανησυχώ τώρα τους δικούς μου και να βγαίνουν προς τα έξω διάφορα. Εντάξει, πονάει το κεφάλι μου, είναι λογικό. Προς το παρόν απλά θέλω να κοιμάμαι και να συνέλθω».

«Ήταν άγνωστος και όχι κάποιος πρώην της»

Ο Νάσος Γουμενίδης που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή έδωσε το δικό του ρεπορτάζ για το θέμα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι της. Μένει μόνη της. Για ένα διάστημα συγκατοικούσε με τη Μέγκι Ντρίο. Δεν οδηγεί.

Είναι ένα ερωτηματικό γιατί δεν κάλεσε την αστυνομία και δεν πήγε στο νοσοκομείο για να στηρίξει μια μήνυση.

Ο άνθρωπος που της επιτέθηκε ήταν άγνωστος και ξένης καταγωγής και όχι κάποιος πρώην της».

Η Μαρία Αλεξάνδρου, φίλη της Μικαέλας, μίλησε μαζί της.

«Είχε γίνει τόσο χάλια, είχε αδυνατίσει τόσο πολύ. Ο πρώην σύντροφός την κατέστρεψε. Της πρόσφερα δουλειά, ήθελα να τη βοηθήσω. Ξεκίνησε να υπολειτουργεί εκεί που ήταν μια χαρά. Το παράκανε με αυτόν τον άνθρωπο, της το είχα πει».

Ο μάνατζερ της Μικαέλας Φωτιάδη, Γιώργος Κουτούλιας, μίλησε και εκείνος στην εκπομπή.

«Το να χτυπηθεί στο πρόσωπο που δουλεύει με αυτό είναι θέμα. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι μια όμορφη γυναίκα και όποιος μπλέξει μαζί της την καψουρεύεται. Μιλήσαμε πριν από λίγο, μοιάζει να ξεπερνά το σοκ.

Ήξερα ότι υπήρχε μία σχέση που μια τα φτιάχνανε, μια τα χαλούσανε» ανέφερε.

Αλλά και ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για το θέμα: «Μου είναι αδιανόητο κάποιος -πρώην σύντροφος από ό,τι λένε- να φτάσει στο σημείο να είναι τόσο θυμωμένος που να σηκώσει χέρι σε γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά.