Μιμή Ντενίση: «Είχα μεγάλη εκτίμηση και αγάπη στον χώρο εκτός από τον Λαζόπουλο που με σατίριζε»
Τηλεόραση

Μιμή Ντενίση: «Είχα μεγάλη εκτίμηση και αγάπη στον χώρο εκτός από τον Λαζόπουλο που με σατίριζε»

Μιμή Ντενίση: «Είχα μεγάλη εκτίμηση και αγάπη στον χώρο εκτός από τον Λαζόπουλο που με σατίριζε»

Όσα είπε στον Τάσο Τρύφωνος

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή, Τετ α Τετ, και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Αντώνη Τρίτση αλλά και τα επικριτικά σχόλια που μπορεί να έχει δεχθεί κατά καιρούς.

«Δεν είναι κάτι που για μένα έχει φύγει. Όταν σου συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό, γιατί δεν είναι θλιβερό, απότομο και σε νεαρή ηλικία δεν φεύγει από μέσα σου ποτέ. Αφήνει μέσα σου αυτό που δεν ολοκληρώθηκε. Σου αφήνει μια πληγή που είναι παντοτινή. Δεν υπάρχουν μέρες πολλές που δεν θα σκεφτώ τον Αντώνη. Ήταν κάτι που άλλαξε όλη μου τη ζωή. Πίστευα ότι θα παντρευτώ, θα κάνω πολλά παιδιά, θα είμαι γυναίκα του πολιτικού. Με έσωσε η δουλειά! Όταν συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό ή θα χρειαστείς βοήθεια από ειδικούς ή αν είσαι όπως εγώ, πας στη δημιουργία. Αν ήμουν σκέτο ηθοποιός δεν θα τα έβγαζα πέρα μόνη μου. Το θέατρο είναι ένας μεγάλος έρωτας για εμάς έλεγε ο Βολανάκης.

Όταν πρωτοαρρώστησε ο Τρίτσης δεν το πίστευα γιατί μου ήρθε κεραυνός. Πέρασε μια εβδομάδα μέχρι να πεθάνει που ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Έκλαιγα τόσο πολύ που δεν είχα μάτια, ήταν πρησμένα. Έκανα μια άσπρη τούφα και είχα 40 πυρετό. Έζησα το δύσκολο που ήταν δημόσια κηδεία, ήμουν και εγώ στο κέντρο των γεγονότων χωρίς να το θέλω. Ήταν η μόνη φορά που δεν άντεξα το θέατρο. Έπαιξα μια βδομάδα που ήμουν τόσο χάλια και μου είπε ο παραγωγός “Μιμή, δεν γίνεται”. Και έλειψα έναν χρόνο από το θέατρο, έφυγα στο εξωτερικό και γύρισα και έκανα τα πολύ μεγάλα. Όταν συμβεί κάτι τέτοιο λες “Μπορώ να γυρίσω σε ένα θέατρο; Δεν μπορώ”. Είπα “Πάμε η ταν η επί τας”. Έκανα την Καρένινα μετά τον θάνατο του Αντώνη. Ήταν η λύτρωσή μου. Ότι θα δημιουργήσω αυτό και ή θα το πετύχω ή θα αποτύχω. Έβαζα σε ένα challenge τη ζωή μου για να αποκτήσει νόημα. Ο Αντώνης πάντα ήθελε να κάνω μεγάλα πράγματα. Ποτέ δεν μπορείς να κάνεις για τη ζωή. Τα σχέδια για τη ζωή γίνονται μόνα τους».

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα με αδικήσει κάποιος και θα αισθανθώ θύμα. Αισθάνομαι ότι εκτός αν είναι κάποιος που τον θαυμάζω και πω “πωπω γιατί με κακολογεί;”. Σε εμένα συνέβαινε κάτι περίεργο, εκτός του Λάκη Λαζόπουλου που με σατίριζε, είχα μεγάλη εκτίμηση και αγάπη στον χώρο. Και είχα εκτίμηση και αγάπη από ανθρώπους του εξωτερικού. Τι να με στεναχωρήσει εμένα; Αν έλεγε για μένα κάποιος στην τηλεόραση όταν η Δουκάκη ερχόταν στην πρόβα μαζί μου; Σε ποιον θα έδινα βάση;

Γενικά όταν πιάνουν την υγεία οποιουδήποτε ανθρώπου είναι κάτω από τη ζώνη. Συν του ότι για μένα ήταν όλα ψέματα. Οι φήμες που βγάζουν για κάποιον είναι για να του κάνουν κακό. Ήμουν επικίνδυνος αντίπαλος για πολλούς. Είναι κάτι που συμβαίνει διεθνώς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο όνομα που να έχει περάσει εποχές που να λένε ψέματα. Είναι μέρος της μυθοπλασίας. Έβλεπα στην εκπομπή με την Άννα Βίσση που είναι μαχήτρια και τι δεν έχει ειπωθεί κατά εποχές. Τίποτα δεν ισχύει! Μια γυναίκα που έχει εργασθεί σκληρά και το αξίζει. Πάντα είχα αγάπη με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα. Με την Άννα έχουμε πολλά κοινά. Δεν είναι εύκολο στον χώρο σου να είσαι στην πρώτη γραμμή 40 χρόνια».

Διαβάστε επίσης

Chiara Ferragni: Η πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της με τον Fedez