Μιχαήλ Ταμπακάκης: Τι του αρέσει να κάνει χωρίς να το πάρουν οι άλλοι χαμπάρι;
Τηλεόραση

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Τι του αρέσει να κάνει χωρίς να το πάρουν οι άλλοι χαμπάρι;

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Τι του αρέσει να κάνει χωρίς να το πάρουν οι άλλοι χαμπάρι;

Αυτή είναι η guilty pleasure του ηθοποιού από το Ναυάγιο

Στον Θανάση Πάτρα μίλησε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αστυνομικός και μάλιστα σε κάποιες διακοπές του γνώρισε κάποιον αστυνομικό και τον ρώτησε πολλά για το επάγγελμά του.

«Είχα ζωγραφίσει έναν αστυνομικό στο σχολείο. Θα ήμουν σαν τον Άγγελο αν γινόμουν».

Τελικά, τον κέρδισε η υποκριτική, με τη μαμά του και τη γιαγιά του να αποτελούν τις μεγαλύτερές του θαυμάστριες.

«Έβλεπε την κλίση μου αλλά δεν μου το είχε πει ποτέ. Ήθελε και η μητέρα μου να γίνει ηθοποιός, αλλά δεν την άφησε ο μπαμπάς της. Άρεσα πολύ στην μητέρα μου όταν με είδε πρώτη φορά στο θέατρο. Είχε έρθει και η γιαγιά μου, εγώ έκλαιγα για τον ρόλο και εκείνη έκλαιγε που με έβλεπε».

Όπως είπε ο ίδιος, η ψυχοθεραπεία τον βοηθάει πολύ στη δουλειά του, ενώ αποκάλυψε πως δεν είχε κάποιον που έλεγε πως θα ήθελε να γίνει σαν κι εκείνον. Ακόμη, θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Ράιαν Μέρφι.

Για τα γυρίσματα του «Ναυαγίου»

Μετά την επιτυχία του «Μαύρου Ρόδου», ο Μιχαήλ Ταμπακάκης επιστρέφει στο MEGA με το «Ναυάγιο».

«Είπα αμέσως ναι στο Ναυάγιο. Είναι καλογραμμένο και είναι πολύ καλοί όλοι οι συντελεστές. Καταλαβαίνεις με την πρώτη ότι έχει πολύ γερά θεμέλια.

Προσπαθούσα να το χαρώ γιατί σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην μου ξανασυμβεί. Ήταν δύσκολα τα γυρίσματα, ήμασταν πολλές ώρες στην θάλασσα, αλλά ήταν διασκεδαστικό», είπε για τη σειρά.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ηχογραφεί συζητήσεις που ακούει από διάφορα άτομα σε τραπέζια, δεν ψάχνει τον εαυτό του στη Google, αλλά ούτε έχει δεχτεί φλερτ στα social.

«Και με τον Νίκο Ψαρρά και με τον Λεωνίδα Κακούρη είχα πολύ ωραία συνεργασία, είναι φανταστικοί. Η περσινή χρονιά μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση, αλλά έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν το έζησα», είπε.