Μιχάλης Κουινέλης: «Ταλαιπωρήθηκα πολύ στην τηλεόραση. Με “στρίμωξε” το ψεύτικο, το δήθεν»
Τηλεόραση

Μιχάλης Κουινέλης: «Ταλαιπωρήθηκα πολύ στην τηλεόραση. Με “στρίμωξε” το ψεύτικο, το δήθεν»

Μιχάλης Κουινέλης: «Ταλαιπωρήθηκα πολύ στην τηλεόραση. Με “στρίμωξε” το ψεύτικο, το δήθεν»

Όσα είπε για την Ήβη Αδάμου, την κόρη του αλλά και το πέρασμά του στην τηλεόραση

Για την Ήβη Αδάμου, την κόρη του αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην τηλεόραση μίλησε ο Μιχάλης Κουινέλης στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά.

«Οι στίχοι ξεκίνησαν από τις καψούρες μου. Έχω υπάρξει αισθηματίας, καντάδες με κιθάρα και να τραγουδάω Κώστα Χατζή. Έχω κάνει πολλά για τα κορίτσια. Τα λατρεύω τα κορίτσια! Νιώθω ότι μπορείς να γνωρίσεις όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου μέσα από την καψούρα. Μπορεί να σε ξεφτιλίσει, να σε αναδείξει, να σε κάνει μάγκα, να σε ρίξει στα πατώματα. Η καψούρα έχει όλα αυτά που μπορεί να δείξει πτυχές του εαυτού σου.

Νιώθω ότι έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί. Απλά μετά νιώθω ότι μπορεί να μην με αγαπούσαν τόσο. Η πολλή αγάπη νιώθω ότι γίνεται να μην πω μίσος, αλλά γίνεται κάτι. Νιώθω ότι ήμουν κάπου με αγαπούσαν και όταν δεν ήμουν, δεν με αγαπούσαν. Στη ζωή μου δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις. Να είχα 3-4 σχέσεις όλες κι όλες; Δεν έμπαινα στη διαδικασία να μπω σε σχέση γιατί δεν εμπιστευόμουν τους ανθρώπους εύκολα. Δεν ήθελα ούτε να παίρνω ούτε να δίνω λογαριασμό. Ένιωθα ότι δεν μπορούσε να με ακολουθήσει κάποιος. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις απόφαση ότι δεν πρέπει να είσαι στην πρώτη γραμμή στη βιομηχανία της μουσικής. Τώρα δεν το κάνω με την ίδια μανία γιατί θέλω να είμαι καλός σύζυγος, καλός πατέρας, καλός γιος.

Μαθαίνουμε μόνοι μας να γίνουμε γονείς. Δεν μπορώ να πω τι μπαμπάς είμαι αλλά πιστεύω ότι είμαι καλός πατέρας. Γουστάρω, νιώθω ότι με έναν μαγικό τρόπο τη στιγμή που ήρθε η κόρη μου στη ζωή μου ήταν η στιγμή που έπρεπε να έρθει και ήταν η στιγμή που ήμουν εγώ έτοιμος και να πω “κοριτσάρα μου για την πάρτη σου όλα”. Το έχω αποδεχθεί ότι θα με κάνει ό,τι θέλει. Είναι χειριστική απέναντί μου, δεν μπορώ να της χαλάσω χατίρι.

Όλα είναι πειράματα ή θα σου βγει ή δεν θα σου βγει. Δεν ήξερα πως θα το αντιμετώπιζε. Η Ήβη ήταν πολύ μικρή όταν έγινε αυτό. Όσο ήταν έγκυος έλεγα “τι θα γίνει μετά; Πόσες απορίες;”. Και όταν έγινε ήταν σαν να ήταν πάντα για αυτό, ήταν στρατιώτης. Οι άντρες στην αρχή είμαστε απορριμματοφόρα. Το έκανε και καθώς προχωράει η φάση έρχεται και σε αντιπαράθεση με την κόρη της και εγώ κοιτάω έτσι. Δεν θα μπορούσα να πω “όχι”. Νιώθω ότι αν ήταν αγόρι θα ήταν το αντίθετο. Οι μαμάδες στους γιους δεν χαλάνε χατίρι.

Δεν παντρευόμαστε για να μην χωρίσουμε. Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, για αυτό δεν την παντρεύομαι. Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Αφήνοντάς του ίσως γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο. Επειδή κυλούσαν τα πράγματα, νιώθουμε φουλ οικογένεια. Με μπαμπάδες άλλους στο πάρκο, με ρυζογκοφρέτες στις κούνιες. Απλά κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι ήμουν σαν τη μύγα που έφαγα τέζα! Τον βηματισμό μου τον βρήκα εδώ και δύο χρόνια. Εγώ αγχώθηκα πολύ με το παιδί. Δεν ήξερα αν θα καταφέρω με τις υποχρεώσεις μου. Τώρα θα πάει Δημοτικό και είναι μια άλλη πίστα».

«Στην τηλεόραση με στρίμωξε το δήθεν»

«Ταλαιπωρήθηκα πολύ στην τηλεόραση και δεν φαινόταν. Όλοι πίστευαν ότι ήμουν χαλαρός. Ό,τι έκανα, ήθελα και το έκανα. Την πρώτη φορά έγινε τυχαία αλλά τις επόμενες ήθελα και το έκανα. Αλλά πάντα το έκανα όπως ήθελα να το κάνω εγώ. Το γύρω γύρω, το τηλεοπτικό παιχνίδι δεν το ήξερα και δεν ήθελα να το μάθω. Δεν με στρίμωξε κάτι αλλά οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτή. Ο τρόπος που λειτουργούν, το ψεύτικο, το δήθεν. Ότι είμαστε φίλοι αλλά δεν είμαστε. Είμαι πολύ ασυνεπής σε αυτό το πράγμα».

Διαβάστε επίσης

Μιχάλης Κουινέλης: «Δεν ήθελα να γαυγίζω στα τραγούδια μου, ούτε να το παίξω σκληρός»