Μιχάλης Σαράντης: «Οι γονείς μου είναι πάνω στην κόρη μου. Τους μοιάζει»
Τηλεόραση

Μιχάλης Σαράντης: «Οι γονείς μου είναι πάνω στην κόρη μου. Τους μοιάζει»

Μιχάλης Σαράντης: «Οι γονείς μου είναι πάνω στην κόρη μου. Τους μοιάζει»

Η συγκίνηση του ηθοποιού για τους γονείς του που έχασε και πώς τους «ξαναβρήκε» στην κόρη του

Break έκανε ο Μιχάλης Σαράντης μιλώντας στη Βάσω Λασκαράκη η οποία για άλλη μια φορά δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν εκείνος μίλησε για την απουσία των γονιών του.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε την πρώτη του ανάμνηση όταν ως μικρό παιδί πάτησε γυαλιά. Όπως είπε έχει τρεις αδελφές μεγαλύτερες και μάλιστα η μία εξ αυτών είναι ηθοποιός και παίζει τη νοσοκόμα στον Έρωτα φυγά.

«Η Φανή πήρε τον ρόλο του προστάτη, η Ελένη είναι μια φανταστική σεφ και η Αντριάνα τελείωσε τη δραματική σχολή και έπαιζε στον Έρωτα φυγά. Θέλω κάποια στιγμή να παίξω μαζί της, δεν ξέρω εκείνη αν θέλει. Μου έστειλε μήνυμα για το κόψιμο της σειράς και της είπα ότι αυτά συμβαίνουν. Δεν θέλω να σχολιάσω γιατί δεν ξέρω τι έγινε» ανέφερε.

«Στην εφηβεία δεν την πάλευα πολύ, ήμουν μελαγχολικός. Έχασα τον κολλητό μου στην έκτη δημοτικού. Όλο αυτό του θανάτου είναι παρέα μου από πολύ νωρίς. Το αντιλαμβάνομαι ως σήμα ότι πρέπει θα ρουφάω την κάθε μέρα. Με την κόρη μου έχει έρθει όλο το φως πίσω. Ήμουν στρωμένος να γίνω πατέρας. Ο ερχομός της κόρης μου τα άλλαξε όλα ούτως ή άλλως. Είναι ευλογία αν το θέλεις να σου συμβεί, δεν είναι απαραίτητο να θέλεις. “Έπαθα”από όταν η Μαίρη (σ.σ. η σύζυγός του Μαίρη Μηνά)έμαθε ότι είναι έγκυος. Το ένιωθα ότι είναι έγκυος. Την είδα σε μια παράσταση και κάτι έγινε και μετά δουλέψαμε μαζί σε μία ταινία και έγινε».

«Δεν ξέρω πώς θα μιλήσω στην κόρη μου για τους γονείς μου. Μάλλον θα της βάλω κασέτα. Είναι τόσο έντονη η παρουσία τους εν τη απουσία τους. Είναι εδώ αλλά δεν είναι. Καταρχάς είναι πάνω της οι γονείς μου» είπε ο ηθοποιός κάτι που συγκίνησε τη Βάσω Λασκαράκη.

«Δεν αντιδρώ ψύχραιμα σε διάφορες καταστάσεις και μετά ζητάω συγγνώμη. Όταν χάνεται ο έλεγχος εκεί παθαίνω τσότσο. Υπάρχουν μικρά περιστατικά που πρέπει να μάθω να είμαι ψύχραιμος. Η Μαίρη είναι» ανέφερε.