Monika: «Έλεγαν: “το κεφάλι της είναι σαν αχλάδι”»
Τηλεόραση

Monika: «Έλεγαν: “το κεφάλι της είναι σαν αχλάδι”»

Monika: «Έλεγαν: “το κεφάλι της είναι σαν αχλάδι”»

Πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια;

Στην εκπομπή Proud & Loud! και τον Τάσο Μπιμπισίδη παραχώρησε συνέντευξη η Monika και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Η τραγουδίστρια τόνισε πώς από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση αρκετοί την έκριναν για τα αγγλικά τραγούδια.

Ωστόσο, αρνητική κριτική δέχτηκε και για τα ελληνικά, με τη Δήμητρα Γαλάνη να τη συμβουλεύει να κλείνει τα αυτιά της σε όλα αυτά.

«Εμένα αυτή είναι η κατάρα μου, ξέρω από πριν τι θα πουν. Όταν ξεκίνησα, έλεγαν: γιατί αγγλικά. Μετά όταν έγραψα ελληνικά, μου έλεγαν: γιατί ελληνικά; Εγώ γράφω ό,τι μου κατέβει, δεν κάθομαι να κάνω κάποια στατιστική έρευνα.

Θυμάμαι ότι, όταν είχε βγει το Avatar, το Over the Hill, είχαν γράψει κάτι για μένα κι εγώ έκλαιγα, έκλαιγα… έλεγα: θα κάθομαι εγώ να γράφω τα τραγουδάκια μου για να βγαίνει ο καθένας και να γράφει κακίες; Και μου είχε πει τότε η Δήμητρα Γαλάνη να μην ξαναδιαβάσω όσα γράφονται για μένα.

Πέρασαν οι μήνες και όταν κυκλοφόρησε το video clip, είπα: θα μπω να διαβάσω τι γράφουν, θα το αντέξω. Βάζω στο YouTube και βλέπω πρώτο comment: το κεφάλι της είναι σαν αχλάδι.

Είπα οκ, δύσκολα θα πει κάποιος κάτι καλό για τη μουσική σου. Είναι σημάδι των καιρών μας, ο κόσμος έχει ανάγκη την προσοχή, κάποιοι δεν περνάνε καλά».

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε και ένα άβολο περιστατικό με έναν οδηγό ταξί.

«Μόλις είχε κυκλοφορήσει το Exit, ο δεύτερος δίσκος και ήμουν στην εποχή που κόντευα να ψωνιστώ. Μπαίνω στο ταξί στο κέντρο της Αθήνας και το ραδιόφωνο παίζει το “Yes, I do”.

Ανοίγω το παράθυρο να με χτυπήσει ο αέρας, είμαι πολύ χαρούμενη και ο οδηγός του ταξί λέει “έλεος” και αλλάζει τον σταθμό».

Διαβάστε επίσης

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ο ολιστικός τρόπος ζωής που υιοθέτησε μετά τη χρήση ουσιών