My Style Rocks: «Το έζησες το δράμα σου; Πήρες τα 5 λεπτά δημοσιότητάς σου;»
Τηλεόραση

My Style Rocks: «Το έζησες το δράμα σου; Πήρες τα 5 λεπτά δημοσιότητάς σου;»

My Style Rocks: «Το έζησες το δράμα σου; Πήρες τα 5 λεπτά δημοσιότητάς σου;»

Δυνατό beef ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και τη Διονυσία Κουκίου με τα νεύρα να χτυπούν κόκκινο

Μπορεί οι παίκτριες του My Style Rocks να είναι ακόμη στην αρχή τους, οι κόντρες μεταξύ τους όμως έχουν ξεκινήσει για τα καλά.

Η Διονυσία αποφάσισε να σχολιάσει αρνητικά το ντύσιμο της Ελεάνας, παρότι τη βαθμολόγησε με τρία.

«Πραγματικά δεν βλέπω τις βαθμολογίες σας. Αν τις έβλεπα, όλες μου βάζετε 1,2 θα έπρεπε να σας είχα στο ίδιο. Έχω να κάνω με στυλίστριες, με σχεδιαστές, με παγκοσμίου φήμης μοντέλα.

Εμένα μια ζωή με έντυναν. Έχω αποφασίσει να βάζω τρία και να βγάλουν οι άλλοι το φίδι από την τρύπα. Δεν έχω καταλάβει τι θέλετε να φέρνουμε εδώ.

Δεν φημίζομαι για την εξυπνάδα μου! Κάτι σας μυρίζει και κάτι σας ξινίζει. Έχω αποφασίσει να βάζω τρία. Βλέπω ένα μαύρο σετ. Τι άλλο να πω;

Κάποια κοπέλα δεν ταιριάζει με αυτό που φοράει και η κριτική επιτροπή είτε οι κοπέλες βάζουν τέσσερα, τρία. Δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να βάζω και πώς να κρίνω».

Όσα είπε φαίνεται πώς εξόργισαν τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος έκανε κατά μέτωπον επίθεση στην Διονυσία Κουκίου.

«Εντάξει Διονυσία μου; Το έζησες το δράμα σου για σήμερα; Τα πήρες τα πέντε λεπτά σου; Τα πέντε δημοσιότητας τα πήρες αφού δεν τα κατάφερες με τα ρούχα σου;

Να δημιουργήσεις όλο αυτό το δράμα. Είναι δυνατόν μεγάλη γυναίκα να αφαιρεί από τον εαυτό της, το δικαίωμα της βαθμολογίας.

Απέχεις, αδικείς τον εαυτό σου και τις παίκτριές σου. Ακυρώνεις ό,τι κάνουν όλοι εδώ για να βγάζεις λογύδριο. Μου ήρθες με ένα κολάν και έχεις και απαιτήσεις».

Διαβάστε επίσης

My Style Rocks: Άγριο beef με Μορτασία, Αμάντα, Διονυσία – «Θα μαλλιοτραβηχτούμε»