My Style Rocks: Άγριο beef με Μορτασία, Αμάντα, Διονυσία – «Θα μαλλιοτραβηχτούμε»
Reality TV

My Style Rocks: Άγριο beef με Μορτασία, Αμάντα, Διονυσία – «Θα μαλλιοτραβηχτούμε»

My Style Rocks: Άγριο beef με Μορτασία, Αμάντα, Διονυσία – «Θα μαλλιοτραβηχτούμε»

Χαμός στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ

Σε αρένα μετατράπηκε το πλατό του My Style Rocks το απόγευμα της Τετάρτης με την κόντρα ανάμεα σε Διονυσία, Αμάντα και Μορτασία.

Η Μορτασία λίγο μετά την πασαρέλα της πήρε θέση μπροστά στην Κατερίνα Καραβάτου και κατηγόρησε Αμάντα και Διονυσία ότι έχουν στήσει κλίκα που δρα υπογείως εναντίον της.

«’Εχει δημιουργηθεί μία κλίκα που μου κάνει συνέχεια επίθεση εδώ πέρα και φαίνεται στις βαθμολογίες» υποστήριξε η Μορτασία.

Σχολιάζοντας στη συνέχεια την εικόνα της Αμάντας τα λόγια της Μορτασίας ήταν εντελώς αποκαρδιωτικά με αποτέλεσμα η συμπαίκτριά της γρήγορα να τα πάρει στο κρανίο.
«Θα μαλλιοτραβηχτούμε αν συνεχίσει να γελάει ειρωνικά, αστεία είσαι εσύ» της είπε με τη Μορτασία να απαντά ότι δεν είναι «κατίνα» για να ξεμαλλιάζεται σε τηλεοπτικά στούντιο.
Δεν πέρασε πολλή ώρα πριν ανάψει ξανά καβγάς στο ριάλιτι μόδας αυτή τη φορά όταν η Διονυσία πήρε τον λόγο και απευθυνόμενη προς τη Μορτασία διαμαρτυρήθηκε για τις φήμες που διαδίδει ότι δήθεν στήνει βαθμολογίες.

«Θα ανακαλέσεις, αυτή τη φορά σου κουνάω και το δάχτυλο και θα σου εξηγήσω τον λόγο. Θα ανακαλέσεις για αυτό που είπες και θα το πεις on the record, όχι off the record, γιατί σε ρώτησα, όταν είχαμε ένα μικρό διάλειμμα. Μορτασία μου, αυτό το είπες αλήθεια ότι φτιάχνω τις βαθμολογίες; Γιατί είναι ανήθικο! Ήμουν και εγώ στην ηλικία σου».

«Δεν σου επιτρέπω Λοιπόν, δεν μπορείς να με προσβάλλεις και να με λες ανήθικη γιατί, όταν λες πως φτιάχνω εγώ τις βαθμολογίες, στα δικά μου αυτιά ακούγεται ανήθικο. Θα μου πεις τι είπες όταν δεν έγραφαν οι κάμερες και σε παρακαλώ να πεις την αλήθεια αλλιώς δεν θα σου επιτρέψω να πεις πάλι το όνομα μου».

Μέσα σε όλον τον χαμό προστέθηκε και η Γεωργία που επιχείρησε αλλά μάταια να πάρει το μέρος της Μορτασίας με τη Διονυσία να εκρήγνυται.

«Αγάπη μου, δεν θέλω δικηγόρο εδώ ξαφνικά! Μην μιλάς! Μην μιλάς! Γεωργία μου, σε παρακαλώ, μιλάω εγώ τώρα. Πάρε άλλη ώρα τον χρόνο σου να κάνεις ότι θέλεις. Κορίτσι μου, δεν σου επιτρέπω αυτή τη στιγμή να μιλάς».

Διαβάστε επίσης

My Style Rocks – Αποχώρηση: «Αν το Ζάναξ είχε πρόσωπο»