Νανά Παλαιτσάκη: «Άρχισε να “παίζει” με το επίθετό μου. Αυτό που είχα υποστεί ήταν κακοποίηση»
Τηλεόραση

Νανά Παλαιτσάκη: «Άρχισε να “παίζει” με το επίθετό μου. Αυτό που είχα υποστεί ήταν κακοποίηση»

Νανά Παλαιτσάκη: «Άρχισε να “παίζει” με το επίθετό μου. Αυτό που είχα υποστεί ήταν κακοποίηση»

Η τοξικότητα της τηλεόρασης και η πορεία της στον χώρο

Στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη για τα χιλιόμετρα που έχει διαγράψει στην τηλεόραση, στην τοξικότητα του χώρου αλλά και στη μετάβαση από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία.

«Στην αρχή είχα υποστεί ένα σοκ. Μου είχε κάνει την πρόταση η Ζήνα Κουτσελίνη να πάω στη ψυχαγωγία, και νόμιζα πως είναι πολύ εύκολη αλλά όταν είδα το τι γινόταν “τα χρειάστηκα”. Δεν είχα συνηθίσει κάποια πράγματα σε σχέση με το δελτίο ειδήσεων. Στη ψυχαγωγία έπρεπε να “εφεύρεις” τα θέματα. Με έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια, και πιστεύω πως εάν δεν είσαι έτοιμος να εκτεθείς δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τον κόσμο. Πιστεύω πως ο φακός είναι ο μεγαλύτερος ρουφιάνος. Μπορείς να κάνεις μοντάζ παντού αλλά δεν μπορείς να κάνεις στα μάτια. Δεν μπορείς να λες την γνώμη σου και να είσαι στο απυρόβλητο».

Η ίδια έχει βιώσει, όπως λέει, την τοξικότητα της τηλεόρασης.

«Έχω ζήσει την τοξικότητα της τηλεόρασης. Ο χώρος αυτός είναι πολύ ανταγωνιστικός και πιστεύω πως ένας άνθρωπος που θέλει να μπει σε αυτόν τον χώρο θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος πως μπορεί του αμφισβητήσουν τα πάντα. Το μόνο που δεν μπορούν είναι οι γνώσεις. Αυτό ήταν πάντα το σημείο αναφοράς το δικό μου. Είχα την τύχη να προέρχομαι από μία οικογένεια που πίστευε πολύ στη δύναμη της γνώσης. Όλα τα άλλα ήξερα πως θα μου αμφισβητηθούν, όπως και έγινε. Έχει γίνει για όλους. Ειδικά για μία γυναίκα που μπήκε στην τηλεόραση σε μία άλλη εποχή και σε μικρή ηλικία. Τα μοντέλα που είχαν καθιερωθεί τότε ήταν διαφορετικά. Εμένα με καθιέρωσε νομίζω ο πόλεμος του Περσικού».

Αποκάλυψε όμως και κάτι που την είχε ενοχλήσει και αφορούσε το όνομά της.

«Όταν παντρεύτηκα καταχωρήθηκα ως Νανά Δούκα. Όταν έκανα την μεταγραφή από τον ANT1 στο ΣΚΑΪ είπα πως θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, ο οποίος σκοτώθηκε 30 χρονών, και μου είπαν φυσικά. Και έτσι καθιέρωσα το πατρικό μου όνομα. Μετά από λίγο καιρό βγήκε ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, και άρχισε να “παίζει” με το επίθετό μου. Αυτό που είχα υποστεί ήταν κακοποίηση, και τότε ταλαιπωρήθηκε και ο σύζυγός μου, γιατί με κορόιδευαν επειδή άλλαξα το επίθετο μου. Ενώ για παράδειγμα στην Μαλβίνα δεν τολμούσαν να “παίξουν” γιατί ήξεραν πως δεν θα έμενε ήρεμη. Εγώ δεν είχα έρθει σε σύγκρουση με ανθρώπους της δουλειάς. Εμένα με στεναχώρησε πολύ αυτό».

Διαβάστε επίσης

Νανά Παλαιτσάκη για Φαίη Σκορδά: «Πήρε πολλή αγάπη από εμένα ενώ τη “χτυπούσαν” όλοι»