Ναταλία Γερμανού για δηλώσεις Ακριτίδη: «Ανατριχιάζει η σπονδυλική μου στήλη…»
Τηλεόραση

Ναταλία Γερμανού για δηλώσεις Ακριτίδη: «Ανατριχιάζει η σπονδυλική μου στήλη…»

Ναταλία Γερμανού για δηλώσεις Ακριτίδη: «Ανατριχιάζει η σπονδυλική μου στήλη…»

Όσα είπε στον αέρα της εκπομπής

Δύο θέματα ήταν εκείνα που ενόχλησαν την Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

Το ένα αφορούσε τις δηλώσεις του Χάρη Ακριτίδη, όπου ανέφερε ότι η σύζυγός του τον κάνει μπάνιο και του βάζει το εσώρουχο ενώ εκείνος δουλεύει για την οικογένεια.

«Θα ήθελα λίγο να μιλήσουμε για τον λαϊκό τραγουδιστή, Χάρη Ακριτίδη, ο οποίος δεν κάνει τίποτα χωρίς τη βοήθεια της γυναίκας του, ούτε μπάνιο.

Να καταλάβω την περιποίηση να σου φτιάξω ένα πιάτο φαγητό, να σου φέρω τις παντόφλες με πόνο τα λέω όλα αυτά. Αυτή τη στιγμή ανατριχιάζει η σπονδυλική μου στήλη.

Θα δεχτώ ότι πολλές γυναίκες θα φέρουν την παντόφλα, σύμφωνοι. Αλλά παρόλα αυτά; Το μπάνιο;», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Το επόμενο θέμα που έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα είναι το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρι.

Η Ναταλία Γερμανού θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος ιδίως όταν ρωτιούνται πρόσωπα που δεν έχουν άμεση επιρροή από το νομοσχέδιο.

«Έχουμε κάνει τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, δημοψήφισμα για σελέμπριτιζ. Το να αφορά τους βουλευτές και την κυβέρνηση, να το καταλάβω.

Να αφορά τον κόσμο που τον αφορά γιατί ανήκει στην ομάδα αυτή, να το καταλάβω. Το να ρωτάμε τραγουδιστές, ηθοποιούς, μοντέλα “ποια είναι η γνώμη σας” γιατί; Δεν μας νοιάζει. Δεν θα συγχιστώ!».

Διαβάστε επίσης

Νόνη Δούνια: «Τι λέτε; Να του φέρω τις παντόφλες; Έξαλλη θα με κάνετε!»