Ναταλία Γερμανού: Ιδιαίτερα εκνευρισμένη με ατάκα της Νανάς Παλαιτσάκη – «Σαν να μου έριξες τηγανιά…»
Τηλεόραση

Ναταλία Γερμανού: Ιδιαίτερα εκνευρισμένη με ατάκα της Νανάς Παλαιτσάκη – «Σαν να μου έριξες τηγανιά…»

Ναταλία Γερμανού: Ιδιαίτερα εκνευρισμένη με ατάκα της Νανάς Παλαιτσάκη – «Σαν να μου έριξες τηγανιά…»

Η παρουσιάστρια πήρε ξεκάθαρη θέση στα σχόλία της Νανάς Παλαιτσάκη για τη Φαίη Σκορδά

Θέμα συζήτησης για τη Φαίη Σκορδά και την κριτική στην πορεία της, από τη Νανά Παλαιτσάκη, άνοιξε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», με τη Ναταλία Γερμανού να παίρνει θέση και μάλιστα ιδιαίτερα εκνευρισμένη.

Ο λόγος, ήταν μια βασική ατάκα που είπε η Νανά Παλαιτσάκη, την οποία η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ακούει, εν έτει 2024.

Συγκεκριμένα, η Νανά Παλαιτσάκη είπε μεταξύ άλλων στον «αέρα» του Mega Καλημέρα για τη Φαίη Σκρδά: «Δεν υπήρχε brand, υπήρχε ένας Γιώργος Λιάγκας, που την παντρεύτηκε και πήγανε μαζί στο Mega. Η Φαίη ποτέ δεν διεκδίκησε και δεν μπορούσε, την είχε δίπλα του. Την παντρεύτηκε και πήγαν μαζί στο Mega».

«Μου χτύπησε σαν να μου έριξες τηγανιά στο κεφάλι»

«Επειδή την είδα που είπε ότι ξερνάει λόγω της συμφιλίωσης του Snik με τον Γιώργο Λιάγκα, την ταπεινή μου άποψη να καταθέσω, εγώ δεν πιστεύω ότι ο κόσμος ξερνάει επειδή συμφιλιώθηκαν άνθρωποι, εγώ πιστεύω ότι αν ο κόσμος ξερνάει ή μας βαριέται, το κάνει όσο οι παρουσιαστές ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι παρουσιαστές», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Και στη συνέχεια ξέσπασε: «Φυσικά η Νανά έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη της και να την καταθέτει αφού της έχει δοθεί βήμα, εγώ θα σταθώ σε μία φράση: “Βρέθηκε ένας Γιώργος Λιάγκας που την παντρεύτηκε”… Ζήτω η γυναικεία αλληλεγγύη. Αυτό θα πω! “Που την παντρεύτηκε”, δηλαδή αυτά που κοροϊδεύουμε, αυτά που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε, να σταματήσουμε, να πούμε “φτάνει ρε παιδί μου”… Αλήθεια τώρα; Δεν μπορώ να την ξεπεράσω αυτή τη φράση. Μου χτύπησε σαν να μου έριξες τηγανιά στο κεφάλι. Δεν πίστευα ότι θα το ακούσω αυτή τη χρονιά, μπήκαμε στο 2024 και ακόμα υπάρχουν αυτές οι φράσεις και βγαίνουν από στόματα».

Διαβάστε ακόμα

Ναταλία Γερμανού για Λεωνίδα Κακούρη: «Πιέστηκε, ζορίστηκε…»