Ναταλία Γερμανού: Το επικριτικό σχόλιο για το «Άντε κουκλίτσα μου» του Κανάκη στον Κασσελάκη
Τηλεόραση

Ναταλία Γερμανού: Το επικριτικό σχόλιο για το «Άντε κουκλίτσα μου» του Κανάκη στον Κασσελάκη

Ναταλία Γερμανού: Το επικριτικό σχόλιο για το «Άντε κουκλίτσα μου» του Κανάκη στον Κασσελάκη

Άστοχη θεωρήθηκε η δήλωση του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα

Αποδοκιμαστικά ήταν τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού και του πάνελ του «Καλύτερα δε γίνεται» σε ό,τι αφορά την ατάκα «Άντε κουκλίτσα μου» που είπε ο Αντώνης Κανάκης για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα σχολίασε την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα μπλόκα των αγροτών με αιχμηρό τόνο λέγοντας:

«Αχ, κυρίες και κύριοι, πραγματικά τι ζούμε; Τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά… κι εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε: κάνε μας τη χάρη, βρε άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη. Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;

Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης τώρα με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει; Δηλαδή για όνομα του Θεού».

Ως άστοχη εξέλαβε τη δήλωση η Ναταλία Γερμανού η οποία τόνισε ότι «δεν άρεσε η φράση ακόμα και στους φανατικούς του Ράδιο Αρβύλα. Το “Άσε μας κουκλίτσα μου” δεν το απευθύνεις σε αρχηγό κόμματος που έχει δηλώσει ευθέως ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν το λες».

«Ακούγεται η φωνή του Γιώργου Λιάγκα στα αυτιά μου να λέει “για να το έλεγα εγώ αυτό”» είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Έχει δίκιο. Κάνε εικόνα τον Λιάγκα να σχολιάζει τον Στέφανο στο τρακτέρ και να λέει “άσε μας κουκλίτσα μου”. Στο σύνταγμα θα ανάβαμε φωτιά και θα τον καίγαμε ζωντανό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Διαβάστε επίσης

Καινούργιου για Γερμανού: «Επί 10 μέρες την “κράζανε”, διαφωνώ με αυτή τη στοχοποίηση»