Νέα Φιλαδέλφεια: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του Μιχάλη – «Σταμάτησε η ζωή μου»
Τηλεόραση

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του Μιχάλη – «Σταμάτησε η ζωή μου»

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του Μιχάλη – «Σταμάτησε η ζωή μου»

«Και να το μετανιώσει, εγώ το παιδί μου το έχασα»

Η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε από χούλιγκανς Κροάτες, μιλά για πρώτη φορά στον Βαγγέλη Γκούμα.

Μη μπορώντας να πιστέψει ότι έχασε για πάντα το παιδί της, ζητά δικαιοσύνη και τιμωρία του δράστη που αφαίρεσε τη ζωή του.

«Ζητάω δικαίωση να βρεθεί αυτός που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό. Ήρθε η αδελφή μου και μου είπε ότι είναι βαριά χτυπημένος. Στο νοσοκομείο το έμαθα, εκεί τρελάθηκα.

Ένα παιδί με προσωπικότητα, με πίστη, με τις εικόνες του, να διαβάζει το Ευαγγέλιο το βράδυ. Με τα φιλαράκια του, αγαπούσε την ΑΕΚ.

Γύρισε από τη δουλειά, έκανε το μπανάκι του και μου είπε ότι πήγε να δει την ΑΕΚ. Το ξημέρωμα το έμαθα και στο νοσοκομείο μου το είπαν οι ψυχολόγοι, ότι έφυγε το παιδί.

Κατέρρευσα δύο μέρες στο νοσοκομείο, καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί μου. Εκεί σταμάτησε η ζωή μου όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω, νεκροταφείο, να ανάβω το καντηλάκι.

Μόνο άνθρωποι δεν είναι αυτοί, που ήρθαν να σκοτώσουν το παιδί! Θα δικαιωθεί το παιδί, θα βρεθούν. Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου.

Εκεί που τελείωσε το παιδί, δίπλα από το περίπτερο, είναι η εκκλησία της Αγίας Τριάδος. Είχα την εικόνα στο σπίτι, άναβα το καντηλάκι και δεν το ήξερα!

Αυτός που τον σκότωσε να κοιτάξει τι έκανε στο παιδί μου. Και να το μετανιώσει, εγώ το παιδί μου το έχασα. Θα το πληρώσει για αυτό που έκανε, για το κακό που έκανε στο παιδί μου. Ατιμώρητος δεν θα μείνει!».