Νικήτας Τσακίρογλου: «Η Χρυσούλα είναι καλύτερη ηθοποιός από μένα. Κοιτάζω και ζηλεύω…»
Τηλεόραση

Νικήτας Τσακίρογλου: «Η Χρυσούλα είναι καλύτερη ηθοποιός από μένα. Κοιτάζω και ζηλεύω…»

Νικήτας Τσακίρογλου: «Η Χρυσούλα είναι καλύτερη ηθοποιός από μένα. Κοιτάζω και ζηλεύω…»

Ο λόγος που δεν θέλει η εγγονή του να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής και τα τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη

Ο Νικήτας Τσακίρογλου καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά» μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη και το πώς διατηρούν τον γάμο τους ζωντανό, αλλά και για την εγγονή του που είναι στο Μπρόντγουεϊ.

«Για να διατηρηθεί ένας γάμος πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός. Μην κάνεις αυτό που δεν θα ήθελες να σου κάνουν. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση και αν μπορείς να το καταφέρεις γενικά και στη ζωή σου θα είναι σπουδαίο. Αυτή η κατανόηση και ο σεβασμός στον άλλον. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τη σύζυγό σου, ή τον σύζυγό σου, αυτό πρέπει να το έχεις και στη ζωή σου», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Η Χρυσούλα είναι καλύτερη ηθοποιός από εμένα. Το πιστεύω και το έχει αποδείξει καταρχήν. Εγώ είμαι σε άλλους χώρους, είναι πιο σύνθετο αυτό που κάνει εκείνη και δεν χρειάζεται τόσο κόπο. Είναι αυθόρμητη, η Χρυσούλα είναι ένστικτο, είναι θεατρίνα και αυτό είναι σπουδαίο και σπάνιο στον χώρο μας. Το ταλέντο είναι συνισταμένη πολλών πραγμάτων και εκείνη έχει περίσσιο, είναι χάρισμα. Όταν περπατάμε ή πάμε σε κάποια μαγαζί της λένε “μα γιατί δεν παίζετε;” και κοιτάζω εγώ και ζηλεύω», τόνισε ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Η κόρη και η εγγονή

Ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε με περηφάνια τόσο για την κόρη του, όσο και για την εγγονή του.

«Η κόρη μας, η Λήδα μας, είναι σπουδαία και είναι το καμάρι μας. Έκανε  δύο εξαίσια παιδιά, τη Μυρτώ και τον Κωνσταντή. Η Μυρτώ είναι στο Μπρόντγουεϊ και σπουδάζει μιούζικαλ, είναι άξια και ταλαντούχα σαν τη γιαγιά περισσότερο, έχει το ταμπεραμέντο της γιαγιάς. Δεν θα ήθελα να ασχοληθεί γιατί είναι άχαρο, μην περιμένεις την καταξίωση μέσα από τη δουλειά σου. Ανήκεις σε διαφορετικές γνώμες του κοινού σου.

Δεν έχω παράπονο, όπως και η Χρυσούλα, αλλά είναι θέμα τύχης. Είμαστε παιδιά της τύχης που λέει και ο Σοφοκλής. Πρέπει να προσπαθείς, αλλά ουσιαστικά είναι αυτό που λέμε το αστέρι σου», εξήγησε.

Διαβάστε ακόμα

Νικήτας Τσακίρογλου: «Αισθάνομαι ότι πρέπει να αποστρατευτώ. Θα γίνει και πρέπει να γίνει»