Νικόλ Δημητρακοπούλου: «Μου αρέσουν οι γάμοι σαν event αλλά ο σύντροφός μου…»
Τηλεόραση

Νικόλ Δημητρακοπούλου: «Μου αρέσουν οι γάμοι σαν event αλλά ο σύντροφός μου…»

Νικόλ Δημητρακοπούλου: «Μου αρέσουν οι γάμοι σαν event αλλά ο σύντροφός μου…»

Όσα είπε στην εκπομπή, Μπαμπά-δες

Καλεσμένη στην εκπομπή, Μπαμπά-δες, βρέθηκε η Νικόλ Δημητρακοπούλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μητρότητα αλλά και τις δουλειές που έχει χάσει λόγω μη διαθεσιμότητας λόγω αυτής.

«Ο Χρήστος Στέργιογλου είναι ο δάσκαλός μου. Όταν ξεκίνησα να κάνω μαζί του μαθήματα κατάλαβα τι θα πει θέατρο, υποκριτική, ηθοποιός. Πολύ μεγάλη αγάπη, θαυμασμός. Έχει γίνει και νονός του γιου μου και ας μην έχει βαπτιστεί κανονικά. Κάθε φορά μου λέει “πότε θα βαπτιστεί;” και του λέω “είναι 7 χρονών, πάρτο απόφαση δεν θα βαπτιστεί κανονικά”. Τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και τον συμβουλεύομαι σαν στάση ζωής. Το σύμφωνο συμβίωσης το κάναμε όταν ήμουν 8,5 μηνών έγκυος. Εμένα μου αρέσουν πολύ οι γάμοι σαν event, ήθελα να βάλω νυφικό και να το γιορτάσω. Ο σύντροφός μου δεν τον ευχαριστούν αυτές οι εκδηλώσεις. Και γενικά με το κομμάτι της θρησκείας δεν θα ήταν να κάνουμε τον γάμο. Οπότε αποφασίσαμε να μην κάνουμε κάτι. Κάναμε ωραίες γιορτές και πάρτι μετά τη γέννηση του γιου μας».

«Έμεινα εκτός όσο ήμουν έγκυος. Είχα κλείσει δουλειές και έλεγα θα ξεκινήσω σε τρεις μήνες, έτοιμη είμαι. Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η μάνα γίνεται αμαζόνα. Ήταν δύσκολη περίοδος γιατί ήταν δύσκολη η μητρότητα. Εμένα η φύση μου εσωτερικά μου έλεγε να μη φεύγω αλλά ήθελα να το κάνω κιόλας. Είχα κλείσει μια παράσταση που έπαιζαν έναν ωραίο ρόλο. Ξεκινούσα πρόβες τον Σεπτέμβρη και μια μέρα πριν από τις πρόβες πήρα τηλέφωνο να δω πότε θα είναι. Ρυθμίζω το πρόγραμμά μου και την επόμενη μέρα μου λένε ότι θα είναι απόγευμα οι πρόβες. Τους ζήτησα να μου το λένε λίγο νωρίτερα για να φτιάχνω το πρόγραμμά μου και να κανονίσω τη ζωή μου. Κάποια στιγμή μου ήρθε ένα μήνυμα, μια μέρα πριν από τις πρόβες, ότι δεν μπορώ να είμαι στη δουλειά γιατί δεν έχω διαθεσιμότητα. Έπαθα σοκ γιατί δεν περίμενα ότι μπορεί να λειτουργήσει κάτι έτσι».

Διαβάστε επίσης

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Είχε προηγηθεί ήδη μια εγκυμοσύνη που δεν πήγε καλά και όταν έμαθα για τη δεύτερη φορά καρδιοχτυπούσα για να…»