Νικορέστης Χανιωτάκης: «Το πρώτο “σε αγαπώ” στη γυναίκα μου το είπα όταν γέννησε τον γιο μας»
Τηλεόραση

Νικορέστης Χανιωτάκης: «Το πρώτο “σε αγαπώ” στη γυναίκα μου το είπα όταν γέννησε τον γιο μας»

Νικορέστης Χανιωτάκης: «Το πρώτο “σε αγαπώ” στη γυναίκα μου το είπα όταν γέννησε τον γιο μας»

Όσα μοιράστηκε στην εκπομπή, Μπαμπά-δες

Καλεσμένος στην εκπομπή, Μπαμπά-δες, βρέθηκε ο Νικορέστης Χανιωτάκης και μιλά για τον γιο του αλλά και τη σχέση του με την Αρετή Πασχάλη.

«Αγαπώ πολύ τα χωριά μου, έχω παιδικούς φίλους εκεί, τους λατρεύω. Έχω διαμορφωθεί, νιώθω πιο πολύ Κρητικός παρά Αθηναίος. Ο Αλκίνοος έκανε το πρώτο του μπάνιο εκεί! Είναι ένα μαγικό ταξίδι με την Αρετή, θα κλείσουμε 7 χρόνια σχέσης. Γνωριστήκαμε στον Ζορμπά, περάσαμε από οντισιόν και οι δύο και μας διάλεξαν για την παράσταση και τους δύο. Κάναμε πολλή παρέα και γελούσαμε πολύ, ήμασταν σαν παιδάκια. Σιγά σιγά όλα πήραν τον δρόμο τους. Ταιριάζουμε πολύ και καλλιτεχνικά, θαυμάζουμε πολύ ο ένας τον άλλον. Αν δεν εκτιμάς και θαυμάζεις τον άνθρωπό σου, δεν μπορείς να ερωτευτείς και να είσαι μαζί του. Της λέω ότι είσαι η καλύτερη ηθοποιός του κόσμου και είναι τιμή μου να την σκηνοθετώ. Ήταν πολύ μαγικό, κούμπωσε, ταίριαξε. Το χαιρόμαστε να δουλεύουμε παρέα. Δεν είχα δει την εικόνα με το παιδί. Δεν με έβλεπα με οικογένεια, με παιδιά και γυναίκα.

Ζούσα μια ζωή που κάνω πολλά πράγματα. Δεν σκέφτομαι το ένα χρόνο από τώρα. Το μόνο που μπορώ να προγραμματίσω είναι ένα ταξίδι. Ήμουν μέσα την ώρα του τοκετού, ήθελα να το ζήσω. Ήμουν μέσα, το βίωσα μαγικά. Βίωσα το θαύμα της ζωής. Γεννιέται εκείνη την στιγμή ένα πλάσμα. Βγαίνει από το σώμα της γυναίκας της ζωής σου ένας νέος άνθρωπος. Και δεν σου κρύβω, ότι λέω δύσκολα “σ αγαπώ”. Το πρώτο “σε αγαπώ” το είπα στην Αρετή εκείνη την στιγμή, μόλις γέννησε. Και ήταν για μένα η απόλυτη θεά, ηρωίδα! Στον Αλκίνοο λέω συνέχεια “σε αγαπώ”, άνοιξε ένα κανάλι εκείνη τη στιγμή μόλις ήρθε στη ζωή μου. Αυτό το κανάλι σου ρίχνει μια φάπα και σου λέει σταμάτα να σκέφτεσαι πολύ. Δώσε στο παιδί σου αγάπη με τόνους, μην κρατάς τίποτα για σένα! Εγώ άλλαξα ως προς αυτό, η Αρετή ήταν πάντα έτσι. Άρχισα να μιλάω στους γονείς μου, στους συγγενείς μου, να τους λέω ότι τους αγαπώ. Ακόμα δυσκολεύομαι αλλά αυτό το κανάλι που μου άνοιξε το παιδί μου με βοήθησε και υποκριτικά».

Διαβάστε επίσης

Αρετή Πασχάλη: «Για 7 μήνες ήμουν στα τάρταρα, νόμιζα ότι δεν θα βγω από τον εφιάλτη που είχα κατρακυλήσει»