Νίκος Φλωρινιώτης: Η τελευταία του εικόνα λίγες μέρες πριν πεθάνει
Τηλεόραση

Νίκος Φλωρινιώτης: Η τελευταία του εικόνα λίγες μέρες πριν πεθάνει

Νίκος Φλωρινιώτης: Η τελευταία του εικόνα λίγες μέρες πριν πεθάνει

Το βίντεο που είχε στείλει ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σε ηλικία 39 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης και σκόρπισε θλίψη τους δικούς ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες.

Η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή επιδεινώθηκε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να μπει στο νοσοκομείο πριν από μερικές ημέρες και να αφήσει την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης 19/12.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης, στην τελευταία του ανάρτηση στις 28 Νοεμβρίου στο Instagram, είχε ποζάρει μέσα από το νοσοκομείο, μαζί με τον Κώστα Χαρδαβέλλα, ο οποίος τον είχε επισκεφθεί για να τον στηρίξει και να του δώσει κουράγιο.

«Ελπίζω σύντομα να είμαι κοντά σας…»

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ζήνα Κουτσελίνη, στην εκπομπή της, «Αλήθεια με τη Ζήνα», παρουσίασε ένα βίντεο που της είχε στείλει ο Νίκος Φλωρινιώτης μέσα από το νοσοκομείο για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την βοήθειά του.

«Όταν μπήκε στο νοσοκομείο, θέλω να δούμε το μήνυμα που ήθελε να δώσει στους τηλεθεατές που ανησυχούσαν για την υγεία του. Όταν μπήκε μέσα ήθελε να γεμίσει με αισιοδοξία τους ανθρώπους που αγωνιούσαν για την υγεία του», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Στο βίντεό του, ο Νίκος Φλωριώτης έλεγε: «Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είμαι στο νοσοκομείο, γιατί έκανα κάποιες εξετάσεις και κάτι έδειξαν και η γιατρός μου και το team της, αποφάσισαν να νοσηλευτώ, για να με έχουν από κοντά, να με παρακολουθούν για να δουν πώς πηγαίνω. Μετά από έξι μήνες θεραπεία, τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξω και να περάσω στον δεύτερο κύκλο θεραπείας. Ήθελα να ευχαριστήσω τη γιατρό μου και το team της, όπως και εσάς και όλον τον κόσμο για τα άπειρα μηνύματα αγάπης που πήρα, να είστε πάντα καλά όλοι. Αύριο ξεκινάω τη νέα μου θεραπεία, με τη βοήθεια του Θεού, των γιατρών μου και την αγάπη από όλους εσάς, ελπίζω σύντομα να είμαι κοντα σας. Σας ευχαριστώ όλους».

Διαβάστε ακομα

Νίκος Φλωρινιώτης: Συγκλονίζει η ανάρτηση της Αννούλας για τον θάνατό του