Νίκος Κοκλώνης: «Νομίζω ότι δουλεύω για να βγάζουν λεφτά οι άλλοι» – «Δέχομαι πόλεμο, κάθε φορά και κάτι καινούργιο»
Τηλεόραση

Νίκος Κοκλώνης: «Νομίζω ότι δουλεύω για να βγάζουν λεφτά οι άλλοι» – «Δέχομαι πόλεμο, κάθε φορά και κάτι καινούργιο»

Νίκος Κοκλώνης: «Νομίζω ότι δουλεύω για να βγάζουν λεφτά οι άλλοι» – «Δέχομαι πόλεμο, κάθε φορά και κάτι καινούργιο»

Όσα είπε για την προσωπική του ζωή, το J2US και τα νούμερα τηλεθέασης

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος στο Happy Day και μίλησε για το J2US αλλά και την επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

«Μου είχε λείψει γιατί το πάρτι του Σαββάτου είναι αυτό που θέλω να κάνω μέχρι τα βαθιά γεράματα. Οπότε μετά το Fame Story, μπήκα στο “σπίτι” του Alpha και νιώθω σαν να είμαι με τους φίλους μου.

Νιώθω ότι το Just είναι Νίκος και ο Νίκος είναι Just. Οι κριτές είναι η οικογένειά μου. Δεν βλέπω τις κάμερες.

Όταν τελειώνουμε καθόμαστε στο καμαρίνι μέχρι τις 4 και λέμε τα κουτσομπολιά.

Δεν με πιάνει ύπνος. Ξυπνάω 9, βλέπω τα νούμερα

Αν είναι καλά τα νούμερα έχω μια καλή μέρα, αν είναι άσχημα, είναι άσχημη κι η μέρα μου. Ποτέ δεν βρίσκω ηρεμία» είπε χαρακτηριστικά.

Χιλιάδες ψέματα, με κατηγορούν χωρίς λόγο. Δέχομαι όχι πόλεμο, κάθε φορά και κάτι καινούργιο! Έχω ακούσει από την επιδότηση για τον Άδωνι Γεωργιάδη μέχρι ό,τι μπορείς να φανταστείς. Τα αντιμετωπίζω με χιούμορ. Εκνευρίζομαι, είμαι από αυτούς που μπαίνω στο Τουίτερ και απαντάω σε κάθε σχόλιο.

Μου ζητάνε στο Instagram κινητά και αν δεν απαντήσω με βρίζουν.

«Στο Fame ήμουν 118 κιλά και εδώ 96.

Σε 2,5 μήνες έχασα 22 κιλά, τρώγοντας σαλάτα-πρωτεΐνη. Το Σαββατοκύριακο μου φέρνει κάτι γλυκά η Βίκυ Σταυροπούλου και τα τρώω όλα.  Δεν προλαβαίνω να κάνω γυμναστική. Ξυπνάω, πίνω καφέ και πάω γραφείο.

Νομίζω ότι δουλεύω για να βγάζουν λεφτά οι άλλοι. Ακόμα και στην παρουσίαση που κάνουμε τα budget, βλέπω τι παίρνουν οι παρουσιαστές κι εγώ μηδέν.

Σε έναν καυγά πάντα κάνω το πρώτο βήμα. Ντρέπομαι. Λέω ότι δεν θέλω να δω μια παρουσιάστρια και μετά την παίρνω τηλέφωνο.

Παρουσιαστής είμαι στον Alpha αλλά παραγωγός παντού.

«Είμαι ελεύθερος κι ωραίος. Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή αλλά είναι επικίνδυνο για μένα γιατί βάζω πρώτη προτεραιότητα στον έρωτα. Μετά πέφτω στα πατώματα, δεν μπορώ να πάω ούτε στη δουλειά» είπε για την προσωπική του ζωή.

Μίλησε όμως και για το έμφραγμα του Βασίλη Μπισμπίκη έχοντας μιλήσει με τη Δέσποινα Βανδή.

«Ήταν στο σπίτι και ένιωθε κουρασμένος. Το πρωί συνέχιζε να μην νιώθει καλά και πήγαν για εξετάσεις. Αν δεν είχε πάει μπορεί στον ύπνο του να μην ξύπναγε».

«Όταν δεν είμαι καλά, παχαίνω, γιατί βρίσκω την ηρεμία μου στο φαγητό. Δώσε μου γλυκά, φαρδιά ρούχα και μια γωνιά και τηλεόραση» ανέφερε.