Νίκος Μουτσινάς: «Είπα θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, πνιγόμουν»
Τηλεόραση

Νίκος Μουτσινάς: «Είπα θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, πνιγόμουν»

Νίκος Μουτσινάς: «Είπα θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, πνιγόμουν»

«Άδειασε το σύστημά μου», εξήγησε ο παρουσιαστής για τον λόγο που θέλησε να σταματήσει την τηλεόραση τη φετινή σεζόν

Ποδαρικό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9) έκανε ο Νίκος Μουτσινάς και μεταξύ άλλων, εξήγησε τον λόγο που πήρε την απόφαση να απέχει για λίγο από την τηλεόραση.

«Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο παρουσιαστής και συνέχισε: «Ζορίστηκα πολύ και γι αυτό και μεταποιήθηκε στα μέσα της χρονιάς η εκπομπή σε ένα κομμάτι της. Είχε να κάνει με κοινωνικό σχόλιο, καθόλου πολιτικό, γιατί δεν με αφορά κανένα κόμμα. Ήταν δική μου η ανάγκη και της ομάδας, ότι δεν γίνεται να μην πούμε κάτι, δεν γινόταν να μην τοποθετηθώ».

«Δεν μπορούσα να μην πω τίποτα. Ζορίστηκα πολύ, με τους πολέμους, με την Πισπιρίγκου, με τα Τέμπη. Λέω “άδειασε όλο το σύστημα, δεν μπορώ να μην κοιτάξω τον εαυτό μου”. Γι αυτό σταμάτησα. Το αποφάσισα να σταματήσω και το έκανα. Εγκεφαλική αλητεία. Δεν το πίστευα οι συνεργατές μου ότι θα σταματήσω.. Είπα θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, πνιγόμουν. Πήρα την απόφασή μου και μετά κάπως πήγαινε, μου έκαναν προτάσεις, αλλά δεν με ενεργοποίησε κάτι», εξήγησε ο Νίκος Μουτσινάς.

Για την επόμενη ημέρα από την τελευταία της εκπομπής: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Τώρα το συνειδητοποιώ. Αυτό που παρατήρησα είναι ένας κενός χώρος που δημιουργήθηκε στον εγκέφαλό μου, χωρίς τρέιλερ κλπ. Κατάλαβα έναν άλλον τρόπο ξεκούρασης εγκεφαλικής», πρόσθεσε.

Η φωτιά και Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε φέτος διακοπές στην Κύθνο, όπου έπιασε φωτιά πάνω από το σπίτι που έμεναν και έφυγαν με το αμάξι κι έμειναν σε ένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ τη νύχτα.

«Χόρτασα Ζέτα φέτος. Τα κουμπιά μας τα ξέρουμε. Όλη η παρέα μου είναι συγγενείς μου. Μπορώ να το πω στα 46 μου. Θέλω να πω πραγματικά μπράβο στην ψυχή μου που βρήκα αυτήν την ψυχή της Ζέτας να κάνουν παρέα. Τη νιώθω πάρα πολύ κοντά μου».

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη του έδειξε φωτογραφίες από την πορεία της καριέρας του και τις εκπομπές που έκανε από το 2005 και μετά.

Το μέλλον

Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για το τι πρόκειται να κάνει στο μέλλον.

«Έδωσα χώρο στην προσωπική μου ζωή και ήρθε η πρόταση να κάνω ταινία το θεατρικό μου “Τα βαφτίσια”. Έγραφα στο σενάριο το καλοκαίρι, μαγικός κόσμος, δεν το είχαν ξανακάνει. Και τώρα θα πάω στο Τορόντο, στον Καναδά», δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Είχα δύο προτάσεις για να κάνω την εκπομπή που έκανα και οι άλλες ήταν διαφορετικές. Το εγωιστικό μουκομμάτι ικανοποιήθηκε πέραν του δέοντος», επεσήμανε.

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα με διαπίστωση – «Κάπως είμαστε πιο χαλαροί»