Νίκος Παππάς για την πολιτική: «Έμπλεξα κι εγώ με “ομπρέλες” και “ξαπλώστρες”…»
Τηλεόραση

Νίκος Παππάς για την πολιτική: «Έμπλεξα κι εγώ με “ομπρέλες” και “ξαπλώστρες”…»

Νίκος Παππάς για την πολιτική: «Έμπλεξα κι εγώ με “ομπρέλες” και “ξαπλώστρες”…»

Ο παλαίμαχος του μπάσκετ κάθισε απέναντι από την Κατερίνα Ζαρίφη σε μία απολαυστική συνέντευξη

Ο Νίκος Παππάς ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη που αναφώνησε βλέποντάς τον «ήρθε το δώρο μου!».

Ο παλαίμαχος του μπάσκετ πέρασε από την Οδό Ζαρίφη 2 και η Κατερίνα καταμέτρησε τα κοινά τους με αποτέλεσμα να τη ρωτήσει: «Ελεύθερη είσαι; Γλυκούλα!».

Η Κατερίνα πήγε τη συζήτηση στην πολιτική και την απόπειρά του να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

«Είναι μια ιστορία πολύπλοκη. Πόση ώρα έχουμε; Πήρα την πρωτοβουλία να κατέβω όμως έπρεπε να έχουμε κάποιους κομματικούς μηχανισμούς από πίσω. Προφανώς απευθύνθηκα σε κόμματα. Πήγα στον κύριο Κουτσούμπα στο ΚΚΕ, φάγαμε άκυρο. Μου είπαν ότι η θέση ήταν καταχωρημένη και ότι θα φάω το κεφάλι μου. Εμείς το πιστεύαμε από την αρχή ότι θα αλλάξει το πρόσωπο στον δήμο. Του είπαμε το όραμά μας. Θέλαμε να το κάνουμε σωστά όχι τσαπατσούλικα. Ξέραμε από την αρχή ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι πιο προσωποκεντρικές».

Μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη και το ότι παρουσιάζεται περισσότερο η lifestyle πλευρά του, είπε:

«Για μένα ο αθλητισμός με καθόρισε σαν προσωπικότητα, έχω παίξει με συμπαίκτες σε όλα τα μήκη του κόσμου, ποτέ δεν με ένοιαξε αν είναι σκουρόχρωμος, ομοφυλόφιλος. Είναι επιλογή σας και τα συστημικά Μέσα κινούνται για να απομυθοποιήσουν έναν άνθρωπο φρέσκο. Είχα μια συνομιλία μαζί του, μου φάνηκε ένας ανθρωπος προοδευτικός, ευαίσθητος. Αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο και τη Μαρέβα να δει αν πίνει τον καφέ του σκέτο; Πάει στο γυμναστήριο ο άνθρωπος; Ανώμαλος είναι; Είναι δικό σας κατασκεύασμα. Επειδή δεν είναι το παρωχημένο που έχουμε συνηθίσει».

Για την πρόσφατη δημοσκόπηση που δεν είναι θετική για τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:

«Τα κόμματα είναι ζωντανοί οργανισμοί, υπάρχουν άνθρωποι που επιτηδευμένα προσπαθούν να διχάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έμπλεξα και εγώ με ομπρέλες, ξαπλώστρες εκεί μέσα.

Οι δημοσκοπήσεις συχνά πέφτουν έξω.

Στην Κεντροαριστερά πρέπει να συνεργαστούν για να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για τον τόπο. Η ΝΔ είναι συσπειρωμένη, υπάρχει εσωτερική πειθαρχία. Αυτό δεν υπάρχει στην Αριστερά».