Νόνη Δούνια κατά Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν μπορώ, παιδιά! Εκνευρίζομαι δηλαδή»
Τηλεόραση

Νόνη Δούνια κατά Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν μπορώ, παιδιά! Εκνευρίζομαι δηλαδή»

Νόνη Δούνια κατά Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν μπορώ, παιδιά! Εκνευρίζομαι δηλαδή»

Ξέσπασε η Νόνη Δούνια με τα λεγόμενα του Δημήτρη Παπανώτα

Έξω φρενών έγινε η Νόνη Δούνια με τις δηλώσεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες ο Δημήτρης Παπανώτας, όπου στοχοποίησε την Μπέττυ Μαγγίρα και την ηλικία της.

Η συνεργάτης του Κώστα Τσουρού εξερράγη, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να προσπαθεί να την καλμάρει, λέγοντάς της ότι τα απαξιωτικά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα, είναι σύνηθες φαινόμενο.

«Τα 50 τα αποφάσισε ο κύριος Παπανώτας; Τι σημαίνουν τα 50; Δεν το κατάλαβα. Λήγουμε στα 50 και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι άλλο ή να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο στη ζωή μας; Να αποκτήσουμε μία άλλη ιδιότητα;», είπε έξαλλη η Νόνη Δούνη.

«Δεν με νοιάζει η ηλικία του. Με νοιάζει το ότι βγαίνει και κρίνει και βάζει ως πρώτη φράση το «στα 50 της θυμήθηκε»… Δικαίωμά της είναι και στα 50 και στα 60 και όποτε θέλει να κάνει ό,τι θέλει», συνέχισε εκνευρισμένη, με την παρέα του Ακόμα δεν είδες τίποτα να της ζητούν να ηρεμήσει.

«Μα δεν μπορώ, παιδιά! Εκνευρίζομαι δηλαδή! Δεν μπορώ αυτή την κατηγοριοποίηση για τις γυναίκες άνω των 50. Δεν θα το πουν ποτέ αυτό το πράγμα για τους άντρες», πρόσθεσε η ίδια με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να τονίζει:

«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τα χάνεις. Τα έχουμε συνηθίσει τέτοιου είδους απαξιωτικά σχόλια από τον Δημήτρη Παπανώτα».

«Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν θυμήθηκε τώρα να γίνει παρουσιάστρια. Κι εγώ είχα μπερδευτεί κάποια στιγμή για εκείνη. Μετά έψαξα και έμαθα ότι είναι πάρα πολλά χρόνια παρουσιάστρια εκτός από showwoman», είπε από πλευράς του ο Κώστας Τσουρός, με τη Νόνη Δούνια να καταλήγει: «Πάντως να ξέρουμε, να ρωτάμε τον Παπανώτα σε ποια ηλικία λήγουμε».

Διαβάστε ακόμα

Δημήτρης Παπανώτας: «Έκανα τα πάντα ως παρουσιαστής για να έρθει 30 χρόνια μετά ο κ. Μακαλιάς να με πει “πανελίστα”;»