Ντάνιελ Νούρκα: «Το πιο ψυχοφθόρο για εμένα στο Survivor ήταν ότι…»
Τηλεόραση

Ντάνιελ Νούρκα: «Το πιο ψυχοφθόρο για εμένα στο Survivor ήταν ότι…»

Ντάνιελ Νούρκα: «Το πιο ψυχοφθόρο για εμένα στο Survivor ήταν ότι…»

Όσα είπε για τα μελλοντικά του σχέδια

Στην εκπομπή, Summer’s Cool παραχώρησε συνέντευξη ο Ντάνιελ Νούρκα και μιλά για το πώς είναι η ζωή του μετά το Survivor αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

«Μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα. Τις πρώτες ημέρες ήταν όλα too much. Συνειδητοποιώ σιγά σιγά ότι τελείωσε, προσπαθώ να μπω τους ρυθμούς μου. Μια σκέψη που είχα στο παιχνίδι ήταν ότι ήθελα να βγω, να συναναστραφώ με κόσμο αλλά εν τέλει θέλω τον χρόνο μου. Δεν με έχουν φέρει στη δύσκολη θέση. Η αδιάκριτη ερώτηση είναι το “πόσα έπαιρνες;”. Για εμένα είναι λίγο αδιάκριτο!

Το είχαμε συζητήσει με την κοπέλα μου. Με στήριζε, με στηρίζει ακόμη και χαίρομαι για αυτό. Αλλά ήταν δύσκολο γιατί ήξερες ότι θα παραδώσεις το κινητό σου και δεν θα είχες επαφή. Και για εμένα αυτό ήταν το πιο ψυχοφθόρο. Ότι δεν έχεις επαφή με τους δικούς σου! Θα πάμε διακοπές με την κοπέλα μου. Κάμπινγκ δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου, το είχα απορία και τελικά πήγα στο Survivor και το έζησα στο μάξιμουμ.

Θυμάμαι τα καλοκαίρια που πήγαινα στη γιαγιά και τον παππού μου. Μεγάλωσα στο Κιάτο και ήμουν κάθε μέρα στην παραλία! Μου έχει τύχει να μην κάνω διακοπές ένα καλοκαίρι γιατί έπρεπε να δουλεύω αλλά its ok. Κατά βάση δούλευα σερβιτόρος! Σε έναν πελάτη είχα πει “είναι κρίμα να χαλιέσαι γιατί μπορεί να σου έφερα λάθος καφέ. Εγώ θα το ξεχάσω και εσύ θα το κουβαλάς και είναι κρίμα”.

Επαγγελματικά δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα, συζητάω κάποια πράγματα και περιμένω να δω πώς θα πάνε τα πράγματα. Έχει το ρίσκο του που πήγα στο Survivor. Αλλά η ζωή έχει ρίσκα, εγώ το πήρα και θέλω να δω αν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Ευτυχώς έπεσαν κάποια τηλέφωνα».

Διαβάστε επίσης

Ντάνιελ Νούρκα: «Τις έκανα αυτές τις σκέψεις στην αρχή αλλά μετά το έκοψα μαχαίρι. Τρελαίνεσαι!»